Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naložené syrečky - 2 způsoby

Buď je milujete, nebo je nemůžete ani cítit. Olomoucké syrečky jsou rozporuplnou potravinou, avšak jejich typickou vůni můžete skrýt právě do nakládané formy podle tohoto receptu. Je libo pikantnější verzi či bylinkovou?

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min + naležení

20 min (20 min příprava, + naležení )

24. 12. 2009 21:57

Suroviny pro 1 kus

1 kus

1 sklenice

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie512 kJ / 122 kcal
Bílkoviny4,06 g
Tuky0,48 g
Vláknina13,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 18 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy23,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

9. 6. 2012 12:45

píno:děkuji :-K:-K i všem ostatním ;-):-p

píno

9. 6. 2012 12:41

delikátníwww.toprecepty.cz

magdalenka magdalenka

27. 12. 2009 23:28

Ďakujem, ja sa bojím iba tých kobyliek...:-) niekde to musím zašiť...zajtra kupujem syrečky, na štvrtok to bude akurát!

spagetka spagetka

27. 12. 2009 23:13

Magdi, já to nechala normálně na parapetu(je to tam i focené) a i sousedka to měla mimo lednici...

Eliza Eliza

27. 12. 2009 22:31

No tak to se musí nevyhnutelně prubnout...:-!:yes:;-):-p

magdalenka magdalenka

27. 12. 2009 22:30

Špagetka, vyzerá to nádherne, teda aspoň pre mňa, pretože čaru syrečkov som podľahla už dávno. Iba mi chýba informácia, či to treba nechať zrieť v chladničke, alebo pri izbovej teplote. Ďakujem!

Ivina Ivina

25. 12. 2009 11:54

Tohle taky můžu a dělám,jen si vždycky říkám,kdyby mě potom chytly zuby,tak si je snad radši vytrhnu sama.:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 12. 2009 11:09

Teda, takhle po ránu?:-p Musím se mrknout, co dělá můj naložený kakánek v ledničce:-)). Díky za připomenutí, spagi! Krásné svátky!!:-K

thomassinno thomassinno

24. 12. 2009 22:51

Tak já teda moc syrečky nemusím - ale má drahá polovička je zbožňuje .. takže bodík :yes: +4

Drobek Drobek

24. 12. 2009 22:33

:-O Nojo, já kdysi naložil syrečky, to ještě když jsem žil tam kde to nestojí majlant, tedy v Česku. Udělal jsem jich z neznalosti plnou sklenici, nakládaly se s pivem. Způsobil jsem to večer a pak celou noc běhal a sháněl syrečky jak bača ovečky do dalších a dalších sklenic...:-D
Člověk se halt učí celej život. Už se mi to nestane, těch šest syrečků, original Germany, tu stojí hodinový plat.:-((

pipre pipre

24. 12. 2009 22:06

Oj, naložené sirečky, to musím vyzkoušet, vypadá to opravdu dobře:yes:+1

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: naložené olomoucké syrečky naložené syrečky v pivu jak naložit syrečky nakladane tvaruzky nakládané syrečky nakládané olomoucké syrečky sirečky syrečky olomoucké tvarůžky naložené v pivu naložené tvarůžky nakládané sirečky naložené sirečky nakladane olomoucké tvaružky naložený syreček nakladane tvaruzky v pivu nalozene syry syrečky naložené v pivu jak naložit tvarůžky syrecky v pivu tvarůžky naložené v pivu

Suroviny: sýr syrečky olomoucké, cibule, česnek, chilli, pepř čtyř barev, sůl, olej, sýr syrečky olomoucké, cibule, paprika sušená uzená, bobkový list, pepř citronový, koriandr, sůl

TopRecepty.cz

Naložené syrečky - 2 způsoby

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/D1lq