Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kedlubnové karbanátky

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

27. 12. 2009 15:20

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 727 kJ / 652 kcal
Bílkoviny32,76 g
Tuky14,09 g
Vláknina31,32 g
Cholesterol 426 mg
Sodík 256 mg
Sůl1,07 g
Sacharidy82,81 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Podávame po sviatkoch, ak sa nám zdá, že už bolo dosť mäsa. Servírujeme napr. so zemiakovým pyré, tatárkou, zeleninou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Petan Petan

16. 8. 2012 11:00

skvělý nápad na dnešní obídek. Děkuji za inspiraci chuťově vynikající jen sem dodal trošku slaninky, česnek, majoránku a trošku kmínu.

Irrena Irrena

21. 7. 2011 14:29

Vyzkouším, kedlubny máme;-):yes:

rebeka rebeka

14. 6. 2011 20:32

hradska:rádo se stalo:-8:-K nikdo nejsme dokonalí:-D:-D;-)

hradska

14. 6. 2011 20:30

Je dekuji, ja jsem to nejak prehlidla! :-K

rebeka rebeka

14. 6. 2011 18:53

hradska:dávají..je to tam napsané:pridáme korenie, kvet, žĺtky....;-)

hradska

14. 6. 2011 18:45

MOhu se optat, zloutky z vajicek se take davaji do receptu, nebo ne? Chybi mi tam napsana a nechci to udelat spatne... :-(

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 12. 2009 14:34

No, já jsem si je dnes dala s chutí:-p. Z jedné kedlubny jsem měla 3 karbanátky:-) a to bylo až nad hlavu. Mám ráda takové jednoduché a dobré recepty;-)

magdalenka magdalenka

29. 12. 2009 14:23

Jani R., som veľmi rada a máš pravdu s tým snehom, určite je to tak lepšie. Iba ja som taká "hŕ", večne sa niekam ženiem...Dám to hore do receptu, ak dovolíš.
Niektoré veci nevyzerajú veľmi dôveryhodne (toto je recept z tej kategórie) a po ochutnaní je to prekvapujúce. A ak niekto pestuje gigant kôli králikom, tak má ozaj lacný obed.
Ešte raz ďakujem a zdravím!

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 12. 2009 13:38

Magdalenko, nemá to chybu!! Udělala jsem je nakonec z normální kedlubny, stačila mi jedna pro mne a přidala jsem i ty vločky. Příště snad bych udělala malinkou změnu, jak se dělá i u květákových karbanátků, že bych dala žloutky a z bílků bych ušlehala sníh. Byly by ještě lepší. Plusík jsem ti dala hned a přidávám fotky.;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 12. 2009 18:17

Už jsem dnes koukala po gigantu:-)), nakonec jsem si koupila klasický kedluben a z něj udělala pro sebe kedlubnové zelí ke králičí noze:-)). Ale z toho celeru to vůbec nemusí být špatné:-!:-p Díky drahulin ;-)

magdalenka magdalenka

28. 12. 2009 11:15

Paprička, myslím, že veľa nebudeš riskovať. Vzdialene pripomína smažený květák.

Paprika Paprika

28. 12. 2009 10:14

Zájímavý recept - to bych mohla zkusit;-). Mrknu se tchýni do zahrádky. Myslím, že je tam má - dělá z nich zelí:-p. A máš pravdu - ty co zbydou pak krájí na jaře králíkům.

magdalenka magdalenka

27. 12. 2009 22:14

Drahulinko, dovolila by som si oponovať. Kedlubna je z rodiny zelí, kdežto zeler-celer nie, to znamená chuťovo to bude niekde úplne inde. Tvoj recept neznamená ale, že zatracujem! Tiež robím zo zeleru niečo ako "bramboráčky". Pekný večer!

drahulin drahulin

27. 12. 2009 20:37

Jani,pokud nemáš gigant zkus to z celeru.Tam teda ještě přidám strouhaný sýr a strouhaný salám.

magdalenka magdalenka

27. 12. 2009 20:17

U nás je t.č. gigant za babku, teda relatívne. Skús sa poobzerať po kamoškách, či s tým niektorá nekŕmi králiky...;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kedlubnové karbenátky kedlubna gigant recepty kedlubny recepty kedlubna recept recepty z kedlubny recepty z kedlubny gigant kedlubna gigant karbenátky z kedlubny kedlubnové placičky kedlubnové recepty kedlubna gigant recept kedlubna recepty kedlubny gigant recepty kedluben gigant recept karbanatky z kedluben kedlubnovy karbanatek kedlubnové kedlubna gigant - recepty kedlubnové pyré kedlubové karbanátky

Suroviny: kedlubna, sůl, pepř, květ muškátový, mouka polohrubá, žloutek, strouhanka, olej

TopRecepty.cz

Kedlubnové karbanátky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oVk3