Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlé pohoštění – Kuřecí kousky zapečené ve slanině

Kuřecí kousky zabalené v křupavé slanině budete milovat. Všechny chutě spolu dokonale ladí a výsledek je prostě neodolatelný. Bezvadné na receptu je i to, že maso se peče samo v troubě. Vy jen čekáte na výsledek.

Hodnocení receptu je 5,0 (97×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 25 min

40 min (15 min příprava + 25 min tepelná úprava)

20. 1. 2010 09:59

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Tuto lahůdku jsem poprvé ochutnala u své dobré kamarádky a od té doby ji ráda připravím, kdykoliv se chci zavděčit. Je to totiž lahůdka.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Moanka Moanka

7. 5. 2023 20:46

Fakt moc dobré. 👌 zařadím mezi oblíbené pochutiny. 😋

Moanka Moanka

6. 5. 2023 09:53

To zní opravdu moc dobře. Ráda vyzkouším… 👩‍🍳👌😋

Monika Sediva Monika Sediva

19. 6. 2021 07:18

Já tak dnes zabalím vepřovou panenku, mňam mňam. Už podruhé :-D:-D:-K:-K

spieglova

31. 1. 2019 07:46

Tento recept dělám dlouho, kombinuji drůbeží játra a kuřecí prsa , vše nakrájím do misky a posypu grilovacím kořením, trochou kari a malinko sojovky, balím do slaniny. Na pekáček nakrájím na slabé měsíčky cibuli a trochu tuku, naskládám balíčky, přileju trochu vývaru/vody/ a šup do trouby. Nejprve přikryté a ke konci/tak po 30ti minutách/ odkryji a nechám slaninu zezlátnou, s tou šťávičkou je to skvělé.

helena

9. 9. 2016 17:56

já takhle dělám kousky drůbežích jater popepřených,a stačí na 180 stup.15 minut

Tonda

20. 6. 2016 00:38

zděnka: Já takhle balím krútí játra a do každého kousku jater vložím klínek špeku a to je super pochutina s nastavovanou kaší(br.kaše s česnekem,krupkami a marjánkou)

kustka kustka

18. 4. 2016 07:55

Určitě vyzkouším a dávám bodík :yes:

zděnka

6. 4. 2016 14:33

Budu dělat oslavu narozenin ,tak to udělám . Mám ráda takové věci .:-)

Eva

1. 4. 2016 21:58

Je to fakt vynikajici,zitra to delam k obedu.

Miroslava Garčicová

27. 3. 2016 18:24

Hedvka Bukovanská:

Hedvka Bukovanská:Já tak dělám růžičkovou kapustu, kterou před tím mírně ovařím.

Hedvka Bukovanská

26. 3. 2016 17:08

dělala jsem je dnes,je to výborné hlavně rychlé díky

Janislava

18. 3. 2016 16:59

Dělám už pár let a nemá to chybu.Nenakládám a dávám gyrosové koření,peču v zapékací misce,trouba na 200 na 20 min.Nejlépe s čerstvou bagetkou.
:yes:

bresta

17. 3. 2016 21:44

Též to dělám již několik let.Jen do marinády přidávám šťávu z půl až 1 citronu /podle množství masa/.Maso je krásně křehoučké.:yes:

aja

25. 1. 2016 15:14

Dělám to už léta, ale jen s gril kořením. Nemusí se to nakládat předem, chuť to nezmění. Olej nedávám anglická to promastí dost. Každá návštěva si to vychvaluje a je to vždy pryč jako první.:-):-)

Rosta

27. 12. 2015 09:15

Včera jsem to vyzkoušel.Udělal jsem část tak jak je popsané a druhou sem si vylepšil.Do části jsem si přidal kyselé zelí.To bylo taky dost dobré.

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pohoštění pro návštěvu letní pohoštění pohosteni z kureciho masa pohoštění na narozeniny studené pohoštění recepty pohoštění pro návštěvu recepty pohoštění na narozeniny recepty kuřecí maso ve slanině kureci kousky v anglicke slanine pohoštění pro hosty recepty na pohoštění recepty na velikonoční pohoštění recepty na studené pohoštění pohoštění pro návštěvy sváteční pohoštění velikonoční pohoštění tipy na pohoštění pohoštění pro hosty recepty pohoštění z masa studené pohoštění

Suroviny: maso drůbeží, slanina anglická, koření grilovací, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Rychlé pohoštění – Kuřecí kousky zapečené ve slanině

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r81k