Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí závitky s červeným kysaným zelím a divokou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,9 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 1. 2010 20:24

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 205 kJ / 288 kcal
Bílkoviny13,89 g
Tuky17,69 g
Vláknina6,54 g
Cholesterol 40 mg
Sodík 666 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy16,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

monika

14. 1. 2017 13:52

Dnes jsem vařila, bohužel jsem neměla jalovec ani divoké koření, ale i tak to bylo výborné. Moc jsme si pochutnali. :yes:

Věrka.

11. 2. 2011 19:18

Tenhle recept se mě moc líbí, snad si vzpomenu až budu přemýšlet co uvařit.

pipre pipre

22. 1. 2010 19:13

Tak to vypadá tak dobře, že ukládám a dávám bodík:yes::yes::yes:+13

anete anete

22. 1. 2010 19:06

Opravdu luxusní fotky;-), to musela být dobrota.:-p:yes:

bara.it bara.it

22. 1. 2010 11:15

:yes:11:yes:Eli, jako vzdy nadhera

Eliza Eliza

21. 1. 2010 22:51

Jejda..:-K, děkuji za milé komentáře a bodíčky, ovšem...:-) Žížalko, hovězí maso jsem také neměla v oblibě, dokud jsem ho nezačala sama připravovat...;-) Nechám ho dusit až na samou hranici rozpadnutí (a vybírám kvalitnější) a potom je natolik křehké, že mu není možné odolat...:-p;-)
K tomu zelí - použila jsem koupené, v pytlíku balené červené kysané zelí. Je moc dobré...:-p

Patricie

21. 1. 2010 22:36

:yes:Krása:yes::-D

HankaPu HankaPu

21. 1. 2010 21:12

Eli, to je nádhera:yes::yes: to je přímo k nakousnutí:yes: +

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 1. 2010 21:08

Elizo, to je krása!!:-K:yes:

Bibinka Bibinka

21. 1. 2010 21:00

Eli, to je teda divočina divoká, až mi z ní koulí oči:-OParádička a nejvíc se mi líbí ta hnědá šťávička(na tu já jsem umanutá)a za tu tě musím pochválit-ale co za všechno:yes:5.Bodík jasnej:yes:

michsamant michsamant

21. 1. 2010 20:49

tak predsa je kysane a kysele jedno :-D dakujem,idem si to nastudovat a ulozit :yes:

Lusinda79

21. 1. 2010 20:47

michsamant michsamant

21. 1. 2010 20:44

prepac Eliza, ze sa pytam na to v tvojom recepte..(este som to aj zle precitala,to je kysane,nie kysele),ale teraz sem vsetci nakukaju, tak prosim poradte

michsamant michsamant

21. 1. 2010 20:43

mam dotaz..ako vyrobit doma kysele zeli.tu ho nie je v obchodoch,tak by som skusila doma v pohari nejako,len neviem ako na to a nenasla som tu recept.poradi mi niekto overeny recept?

misza misza

21. 1. 2010 20:40

Krasné:-O +4:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovezí závitky kysané zelí červené červené kysané zelí balene zeli kysané červené zelí recept kysane cervene zeli hovězí závitek se zelím hovězí závitek hovězí zelí kyselé červené zelí hovězí maso s kysaným zelím hovezi cervene zeli červené zelí s brusinkami omcka ze zelim zavitek s kysanym zelim a parkem červená řepa s červeným zelím guláš s červeným zelím kačena s omáčkou pepřové maso s divokou omáčkou divočina se zelím

Suroviny: maso hovězí, párky, zelí kysané červené, cibule, masox, kompot brusinkový, jalovec, koření nové koření, bobkový list, koření divočina, pepř černý, mouka hladká, olej, sůl

TopRecepty.cz

Hovězí závitky s červeným kysaným zelím a divokou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZY1E