Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sekaná podle Itala (Polpettone con pancetta)

Hodnocení receptu je 4,9 (27×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 50 min

65 min (15 min příprava + 50 min tepelná úprava)

23. 1. 2010 22:34

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 715 kJ / 1 844 kcal
Bílkoviny115,00 g
Tuky118,93 g
Vláknina10,50 g
Cholesterol 914 mg
Sodík 3,13 g
Sůl7,73 g
Sacharidy74,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Forma není vyložená alobalem. Je to speciální pečící papír na jedné straně černý a na druhé stříbrný. Zkracuje dobu pečení až o 30 %, nějak jsem na to zapomněla a upekla až moc.

Nedovedla jsem si představit sekanou jen z hovězího masa a velmi příjemně mě to překvapilo. Není suchá, díky pečícímu papíru nevyteče a zůstane uvnitř všechna šťáva.

Upravený recept z pořadu TV "S Italem v kuchyni".

Originál můžete porovnat http://www.italemvkuchyni.cz/s-italem-v-kuchyni-2-...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Mirka

6. 8. 2014 06:31

Mamma Mia!...to je ale krasa!:-O:-O:-O

dexulka

24. 3. 2014 10:06

Tahle sekaná je moooc dobrá :-) Nedávala jsem mortadelu,přidala jsem na kousky nakrájený lilek.Podávala jsem s br.kaší a salátem ze zelí a červené řepy.Moc jsme sipochutnali :-p Posílám bod i foto :yes:

Hella Hella

6. 3. 2014 17:24

Hanča: Bohužel, ptáte se mě více než 4 roky po vložení receptu. Pečící papír už nemám a ani nevím, jak se jmenoval. Balení se vzhledově nelišilo od prodávaného pečícího papíru. Byl jen o něco málo dražší, ale bylo ho tam méně metrů. Je fakt, že už jsem na něj nenarazila, ale taky jsem ho nevyhledávala.

Hanča

6. 3. 2014 14:22

Jak se tento speciální papír jmenuje, kde se dá koupit a kolik stojí? Nikdy jsem o tom neslyšela.... :-K

Veryw

11. 1. 2014 11:19

Moc dobrá....
zkusila jsem přidat černé olivy...vůbec neuškodily, spíš vylepšily chuť

Zbyněk

26. 2. 2011 10:18

:-)
právě jdu na to a pak vyžehlím
Zbyněk

janis06

23. 2. 2011 00:16

Móóóóc dobrá sekaná :-p dávám bodík :yes: ;-)

vybusna vybusna

1. 4. 2010 20:45

fantasticka!!! fantasticka!!! z velkou nedoverou som to isla urobit, hlavne preto, lebo som sa potrebovala zbavit mleteho hovadzieho a kedze to hella odporucila tak som to do toho isla. Piekla som to podla odporucaneho casu ale ked som to skraja ochutnavala, tak to bolo este treba nechat dlhsie...takze hodina. Nebolo to suche a naozaj je to skvele. vdaka hella
http://www.toprecepty.sk/recept/1085-m%C3%A4sovy-k...

Hella Hella

29. 1. 2010 00:20

Jsem ráda, že se vám receptík líbí. Mě nalákala ta ukázka v televizi, ale vůbec se mi nezdály suroviny - jen 35 dkg masa a ještě hovězího a tolik rohlíků a houby skoro vůbec nejíme... O to víc jsem pak byla překvapená, bylo to vynikající teplé i studené.

PajaG PajaG

28. 1. 2010 19:51

bezva další varianta sekané, bodík letí:-K

Eliza Eliza

24. 1. 2010 13:46

Hello, moc se ti povedla, stejně jako fotky, jsou krásné. Posílám bod. :yes::-p

pipre pipre

24. 1. 2010 00:35

Jejda, parádní sekaná:yes::yes::yes:+8.

Spuname

23. 1. 2010 23:07

Houby jsem nikdy do sekané nedávala, to mě tedy láká - 7:yes: půjdu do toho:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 1. 2010 22:50

:yes::yes::-p

Patricie

23. 1. 2010 22:48

Krásná sekaná, moc pěkná fotka. Ital by koukal.:-O:-!:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: hovězí sekaná ital v kuchyni recepty sekaná z hovězího masa lasagne podle pohlreicha s italem v kuchyni sekaná sekaná od pohlreicha ital v kuchyni sekaná z hovězího hovězí sekaná recept vaření s italem vaříme s italem recepty sekaná s italem v kuchyni vaříme s italem sekaná speciální sekaná sekaná recept sekaná recepty od itala recepty itala sitalem v kuchyni sekaná s italem

Suroviny: maso hovězí mleté, rohlík, mléko, cibule, mortadela, houby, vejce, petrželka, majoránka, sůl, slanina anglická

TopRecepty.cz

Sekaná podle Itala (Polpettone con pancetta)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/81J5