Pohankové brambory
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 323 kJ / 77 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,66 g |
Tuky | 0,28 g |
Vláknina | 8,12 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 14,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Včera mi zbylo dost pohanky (z polévky), která se mi nechtělo dávat zamrazit a tak vznikly tyhle brambory k panganiusu po řecku od Jany Remkové. Velmi mně překvapily svou výbornou chutí, tak je dávám na vyzkoušení!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 10. 2014 10:48
3. 4. 2013 19:54
3. 4. 2013 19:10
Magdalenko pohanka má divnou chuť - tak ji nevyhazuj a uprav podle mně.
Zizalo, kdyby jsi koupila neloupanou - tak ji asi s těma slupkama nesníš. Snad se neloupaná ani neprodává. Ale prodávají se zvlášť slupky, které jsou výborné na čaj (nutno 3 min. povařit), protože obsahují nejvíce rutinu a taky do polštáře proti bolení krční páteře.
Ahoj
1. 9. 2010 19:08
26. 2. 2010 23:19
9. 2. 2010 18:33
9. 2. 2010 16:27
1. 2. 2010 20:38
1. 2. 2010 19:03
1. 2. 2010 18:58
Ďakujem za rady, zajtra si ju kúpim.
1. 2. 2010 18:33
1. 2. 2010 18:30
1. 2. 2010 18:27
Magdalenka, pohánka sa nevarí. Nasypeš do misky alebo kastróla, zaleješ vriacou vodou asi 1-2 cm nad pohánku, zakryješ, uložíš do perín a necháš 30 minút tak. Potom vyberieš, pohánka je krásne mäkká.
1. 2. 2010 18:18
1. 2. 2010 18:02
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 12 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 18 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 5 minutami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 12 minutami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 17 minutami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 22 minutami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 24 minutami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 6 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 9 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 10 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 10 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jak se vaří pohanka a co z ní nejčastěji připravujeme. Nejoblíbenější recepty z pohanky
Další recepty
Tématické fráze: pohanka recepty výborné pohanka pohánka recepty pohankový kontrabáš recepty výborné z pohanky pohanka s bramborem pohankový bramborák zapecena pohanka s bramborem nezbytková strava pohankové recepty recepty z pohánky pohankové bramboráky recept z pohánky zapečené brambory s pohankou pohanka s bramborama pohanka neloupaná recepty jak se vaři pohanka recepty pohanka nezbytkové potraviny pohanková jídla
Suroviny: brambory, pohanka, česnek, cibule, koření oregáno, kmín drcený, kopr, petržel, máslo, sůl
Pohankové brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YWOW
21 názorů