Křupavé chlebíčky obráceně
Recept ještě nebyl hodnocenZapečené chlebíky s výraznou směsí jsou skvělé jako rychlá, nenáročná večeře doma, ale s lehkou přípravou se hodí i jako jídlo na piknik. Zvládnete je připravit i na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Zapečené chlebíky s výraznou směsí jsou skvělé jako rychlá, nenáročná večeře doma, ale s lehkou přípravou se hodí i jako jídlo na piknik. Zvládnete je připravit i na…
Bruschetta je typický italský předkrm, známý již po celá staletí. Dokřupava opečený toust připravíme s rajčatovou směsí, provoněnou česnekem, bazalkou a parmezánem. Bude…
Křupavá, dozlatova upečená bageta vonící máslem, česnekem a bylinkami. Skvěle se hodí například ke grilovaným masům či sýrům, ale vychutnáte si ji i jen tak se sklenkou…
Slavný Caesar salát je skvělé jídlo, které obsahuje římský hlávkový salát, ančovičky, česnek, parmazán, vejce, olivový olej, worcesterskou omáčku, citronovou šťávu a…
Nechcete nechat bagetu ztvrdnout na strouhanku? Připravte jí zapečenou s dobrotami, které se ukrývají snad v každé ledničce, či spíži. Použít můžete strouhaný sýr, šunku…
Křupavé plněné bagetky nejvíce chutnají ještě teplé. Hodí se skvěle pro přátele jako pohoštění, nebo jako rychlá a chutná večeře. Můžeme je naplnit podle své chuti a…
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Voňavá povidla z muchovníku: Jak na netradiční ovocnou pomazánku podle receptu bylinkářky
Brownies podle Sylvie z Peče celá země: Použijte kvalitní čokoládu a nekoukejte na kalorie, říká nadaná flétnistka
Panádlová neboli žebrácká polévka: O typickém jídle chudých se psalo už v Rychlých šípech