Bún chả - grilovaný vietnamský bůček
Recept ještě nebyl hodnocenExotické recepty přinášejí do naší gastronomie oživení a tím obohacují náš jídelníček. A tak si postupně zvykáme na neobvyklé chutě, pikantněji kořeněné pokrmy a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Exotické recepty přinášejí do naší gastronomie oživení a tím obohacují náš jídelníček. A tak si postupně zvykáme na neobvyklé chutě, pikantněji kořeněné pokrmy a…
Kouzlo vietnamské kuchyně stkví v dokonalém vychucení a rafinované kombinaci komponentů. Sytá polévka plná lahodné čerstvé zeleniny, masa a mnoho hodin taženého vývaru…
Křidélka v kloubu rozdělte a vložte je do sáčku nebo misky s částí sojové omáčky. Nechte marinovat, můžete i přes noc. Do coly nalijte zbytek sojovky a alkohol, vhoďte…
Maso nakrájíme na kousky a naložíme minimálně na 2 hodiny do marinády.Poté rozpálíme olej nejlépe ve woku, maso vyjmeme z marinády a opečeme jej zprudka ze všech stran,…
Při přípravě obložených mís, talířů nebo i chlebíčků se snažíme o co největší rozmanitost chutí. Vyzkoušejte někdy přidat i pikantní vejce naložená ve sladkokyselém…
Připravte si 3 lahvičky s víčkem. Do první dejte rozmarýn a pepř. Do druhé česnek, chilli a bazalku. A do třetí tymián, citronovou kůru a jalovec.Poté každou láhev…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 22 hodinami