Zelňáky bez mouky (low carb)
Recept ještě nebyl hodnocenKysané zelí je zárukou vitamínů. V tomto receptu je smícháno s mozzarellou a vajíčky. A kdo si drží linii, uvítá jistě zahuštění směsi pomocí lahůdkového droždí, které…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kysané zelí je zárukou vitamínů. V tomto receptu je smícháno s mozzarellou a vajíčky. A kdo si drží linii, uvítá jistě zahuštění směsi pomocí lahůdkového droždí, které…
Z mouky a vajec vypracujeme ručně nebo v robotu hladké, pružné a nelepivé těsto. Vytvoříme váleček, rozdělíme na 3 stejné díly, které zabalené ve fólii dáme odpočinout…
Všechny suroviny smícháme dohromady a rukama vypracujeme těsto. Z množství by měly být asi 2 bulky, záleží na velikosti.Pečeme na 200 stupňů (horkovzduch) asi 25 minut.
Pokud nemáme cizrnu uvařenou, tak ji na několik hodin (nebo přes noc) namočíme a poté uvaříme.Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli s mrkví, přidáme nakrájený česnek,…
Nejdříve si připravíme hustší polentovou kaši – přivedeme k varu 3 hrnky vody, osolíme a za intenzivního míchání vsypeme instantní polentu. Nejlépe pomocí metličky…
Tuto jednoduchou tvarohovou pomazánku si nejlépe vychutnáte s čerstvým domácím pečivem. Ochutíte ji lahůdkovým droždím, sýrem, chilli, pažitkou, hořčicí a červenou…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 22. 4. 2024 12:44
Alžběta II. snídá totéž, co vaše děti. Jakým dobrotám se britská královna naopak vyhýbá?
Řezy Šalamoun: Neuvěřitelné vláčný a nadýchaný dezert voní rumem, božsky chutná a jeho přípravu zvládne i začátečník
Nakládané okurky ze sáčku: Jejich výroba je snadná a pochutnávat si na nich můžete už druhý den