Katův šleh po mém
Recept ještě nebyl hodnocenKatův šleh neboli "kaťák" je tradiční pikantní pokrm z restovaného masa a zeleniny. Nejčastěji ho připravujeme z vepřového masa, ale lze i z kuřecího. Podáváme s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Katův šleh neboli "kaťák" je tradiční pikantní pokrm z restovaného masa a zeleniny. Nejčastěji ho připravujeme z vepřového masa, ale lze i z kuřecího. Podáváme s…
Odlehčený jarní bramborový salát s ředkvičkami, se zálivkou ze zakysané smetany a majonézy, využijete jako přílohu ke smaženému řízku, nebo přírodnímu plátku. Salát vás…
Hledáte recept na nedělní oběd, se kterým není moc práce a pochválí ho celá rodina? Vyzkoušejte králíka na česneku s dijonskou hořčicí. Není to zrovna česká klasika, ale…
Pečené vepřové koleno je označováno jako jedno z našich národních jídel. Máme pro vás lahodný recept s pikantní marinádou a černým pivem. Příprava je sice zdlouhavější,…
Rolády jsou synonymem pro chutná a oku lahodící jídla. Nemusíte ale péct jen sladké rolády, fantastické jsou i ty slané. Máme pro vás tip na kuřecí roládu plněnou vejci…
Čočka patří mezi nejoblíbenější luštěniny, nemusíte ji ale připravovat pouze nakyselo. Dejte si k večeři sytý a zdravý čočkový salát. Potěšíte celou rodinu, nezašpiníte…
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno 18. 4. 2024 19:14
Grilování levou zadní: Americké hot-dogy pomůže vylepšit kyselá okurka, křupavá cibule i cukr
Dulce de leche: Tuhle jihoamerickou sladkost si snadno připravíte i ve vlastní kuchyni
Jak pěstovat rajčata? Kvalitní sazeničky jsou základ, a pokud si je chceme předpěstovat, právě teď je nejvyšší čas na jejich vysazení