Korpus na dort - jeho plnění a potahování marcipánem
Recept ještě nebyl hodnocenPokud chcete upéct a ozdobit dort, tento recept vás krok za krokem provede plněním a potahováním dortového korpusu. Korpus i krém můžete zvolit dle vlastní chuti a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Pokud chcete upéct a ozdobit dort, tento recept vás krok za krokem provede plněním a potahováním dortového korpusu. Korpus i krém můžete zvolit dle vlastní chuti a…
Tradiční italský dezert u nás rychle zdomácněl. Nejčastěji se podává jako dort nebo řezy. Pro snadnější servírování si ho můžete připravit ve sklence, kde vynikne jeho…
Je to sice kalorická bomba v podobě tučného tvarohu a smetany, ale kdo by nezhřešil, když je to tak dobré! Jemný piškot ochucený rumem se rozplývá na jazyku a šlehačka s…
Občas se při pečení stane, že nám zbyde korpus. Nemusíme jej hned vyhazovat, ale můžeme z něj vytvořit skvělé nepečené cheesecake kuličky. Mascarpone a korpus spojíme,…
Do pekárny nalijeme tekuté suroviny, na ně nasypeme sypké a necháme ji pracovat. Po vykynutí vyndáme těsto na vál, zpracujeme v bochánek, vložíme do dortové rozdělávací…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Přidáno 26. 3. 2024 20:05