Šťavnaté zapečené kotlety
Recept ještě nebyl hodnocenLibové kotlety se během pečení snadno vysuší, s tímto receptem se toho ale bát nemusíme. Maso doplníme anglickou slaninou, sýrem, cibulí a plátky másla. Okořeněné…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 525 kJ / 125 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 3,80 g |
– nasycené | 0,91 g |
– nenasycené | 1,93 g |
–– mononenasycené | 1,68 g |
–– polynenasycené | 0,25 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 48 mg |
Sodík | 46 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Libové kotlety se během pečení snadno vysuší, s tímto receptem se toho ale bát nemusíme. Maso doplníme anglickou slaninou, sýrem, cibulí a plátky másla. Okořeněné…
Maso si naklepeme,potřeme voršestrem,posypeme gyrosem a 1 hodinu necháme proležet v chladu.Každý plátek osolíme obalíme v hladké mouce a na rozpáleném oleji po obou…
Přestože kotleta patří mezi nejlibovější části vepřového masa, dá se připravit tak, aby nebyla suchá. Plátky masa pokladené anglickou slaninou a šunkou, zalité lečem a…
Na vaření podle tohoto receptu nám stačí několik základních surovin - plátky vepřové kotlety, žampiony, cibule a koření. Nemusíme trávit hodiny u plotny a výborný oběd…
Jednoduché avšak velmi chutné zpracování vepřových kotlet se smetanovou omáčkou a zeleným pepřem. Tento pokrm zvládnete uvařit ve všední den, ale také jím oslníte hosty…
Jemná smetanová omáčka, ve které se snoubí chuť žampionů a vepřové pečeně. S knedlíkem se skvěle hodí na nedělní oběd. Je velmi snadná na přípravu. Zvlášť pokud…
Nejjednodušší recept na vynikající pokrm z vepřového masa, který je možno různě obměňovat. Chuť pokrmu můžeme měnit různým kořením, nebo použitím různých druhů sýra.…
Kotletky si naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na oleji. Vyndáme je a ve výpeku osmahneme na drobno nakrájenou cibulku do zlatova, zaprášíme moukou a uděláme tmavší…
Šťavnaté plátky vepřové kotlety ve smetanové omáčce z cibulového základu, se slaninou a žampiony vám jistě zachutnají. Jde o maďarský recept, a tak nechybí ani sladká…
1 cibuli restujeme na olivovém oleji přidáme nakrájenou hlívu, osolíme, opepříme a dusíme asi 10 min. Do masa si nařízneme kapsu a opatrně naklepeme. Kapsu osolíme,…
Kotlety naklepeme, nařízneme, osolíme a na oleji po obou stranách dozlatova opečeme. Vyjmeme je, do tuku přidáme nakrájenou cibuli, zpěníme ji, zasypeme paprikou,…
Za nejkvalitnější část vepřového masa se považuje kotleta. Pokud je správně připravená, zůstane krásně šťavnatá a vy si tak opravdu užijete její chuť. Kotletu na česneku…
Kotlety naklepeme, ale ne příliš. Snažíme se, aby byly aspoň 8 mm vysoké, jinak by se vysušily.Z oleje a koření smícháme marinádu.Kotlety mírně osolíme a potřeme je…
Plátky masa den předem naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme mletou paprikou a potřeme hořčicí. Necháme do druhého dne uležet.Na pánvi rozehřejeme olej a plátky masa…
Maso omyjeme, lehce naklepeme z obou stran, osolíme a opepříme. V hrníčku si připravte omáčku z protlaku, hořčice, sojovky a česneku. Do vymazaného pekáčku si…
Kotlety naklepeme a vložíme do připravené marinády.. Necháme 1 den v ledničce uležet.Smažíme na oleji. Vhodá příloha je bramborová kaše a zelenina
Masové rolky se šunkou a sýrem patří mezi oblíbené jídlo zejména u dětí. Maso můžete použít drůbeží i vepřové. Tento recept je na plněné kotletky zabalené do slaniny.…
Vše kromě masa smícháme a asi 15 minut vaříme.Maso naskládáme do pekáče a povařenou směs na to nalijeme. Necháme odležet do druhého dne.Pak upečeme v troubě do měkka a…
Cibuli nakrájenou na půlkolečka osmažíme na oleji, přidáme sójovou omáčku a ještě trochu podusíme, až se z pánve vydusí všechna voda.Na druhé pánvi si mezitím na oleji…
Vepřová kotleta na houbách je jedno z klasických jídel české kuchyně a můžeme jej podávat ve všední, ale i sváteční den. Zprudka opečené plátky masa dusíme s houbami a…
Kotlety si vykostíme, naklepeme, opepříme, posolíme a necháme je být. Připravíme si bylinkovou směs, do misky dáme tymián, bazalku, rozmarýn, česnek, zalijeme olejem a…
Kotlety naklepeme a nařízneme kraje, mírně osolíme, opepříme a okořeníme oblíbeným kořením, já dala grilovací. Zprudka osmahneme každou kotletu dozlatova a dáme stranou…
Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a osmahneme na oleji. Do vymazaného pekáče (remosky) nakrájíme na kolečka oloupané syrové brambory (2-3 vrstvy) a navrch…
Kotlety zbavíme kostí a v osolené vodě kosti povaříme.Maso naklepeme a po stranách nařízneme, aby se nekroutilo. Osolíme, opepříme. Na sádle zpěníme najemno nakrájenou…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Odhalte tajemství popcornu: Kdy se svět zbláznil do křupavých kukuřičných pukanců?
Bílý cukr číhá i v potravinách, ve kterých ho nečekáme. Čím ho ve stravě dětí nahradit?
Uvařili jsme knedlík podle receptu Martina Peciny, vítěze MasterChef Česko: Díky jedné ingredienci je jídlo úplně geniální