Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maso drůbeží - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Bigos

Bigos

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

V tradiční polské kuchyni najdete podobné suroviny jako v naší české. Například bigos - jídlo, které zahřívalo lovce na zimních výpravách. V receptu najdete vepřové a…

spagetka

170 min

Maso "po čínsku"

Maso "po čínsku"

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Z uvedených surovin uděláme marinádu, maso naklepeme a vložíme do marinády. V lednici necháme uležet alespoň přes noc, nejlépe na několik dnů.Pánev s olejem rozehřejeme…

Fazolový guláš

Fazolový guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Fazolový guláš s klobásou a masem je snadný a rychlý na přípravu. Pokrm příjemně zahřeje, zasytí a tak si ho nejlépe vychutnáme samotný, nebo s krajícem čerstvého chleba…

bundada

50 min

Drůbeží tlačenka

Drůbeží tlačenka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Slepici, zbytky drůbežího masa (kosti, kůže apod.) a vepřovou kůži uvaříme. Maso obereme s kostí (necháme na kousky) vepřovou kůži pomeleme. Kabanos a uvařena vejce…

Jurajda

80 min