Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Recept ještě nebyl hodnocenKrůtímu masu dodá přidaná zelenina a houby na šťavnatosti a navíc ho ochutí. Navíc krůtí maso patří mezi nejoblíbenější druh drůbežího masa. Je dietní, snadno…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Krůtímu masu dodá přidaná zelenina a houby na šťavnatosti a navíc ho ochutí. Navíc krůtí maso patří mezi nejoblíbenější druh drůbežího masa. Je dietní, snadno…
V kastůlku rozpálíme olej na kterém zprudka osmahneme na plátky nakrájené krůtí maso a to z obou stran. Pak ho vyndáme bokem.Na olej přidáme nakrájený špek, po chvíli…
Rychlá omáčka dochucená worcesterem, se strouhaným vejcem doplní skvěle jemné plátky krůtího masa. Podušené maso poté můžeme doplnit jakoukoliv vhodnou přílohou.…
Krůtí maso můžete připravovat na sto způsobů a vždy bude skvěle chutnat. Je nejen chuťově výborné, ale také lehce stravitelné. Obsahuje mnoho vitamínů a tělu prospěšných…
Plátky masa lehce naklepeme, osolíme a opečeme na oleji. Poté upečené vyjmeme z oleje, přidáme mouku, kterou lehce opražíme a ochutíme kari kořením, zředíme troškou vody…
Na másle si zpěníme cibulku, zalejeme vodou, přidáme bujonku, sůl a pepř. Za občasného šlehání povaříme aspoň 3O min. Mezitím si naklepeme krůtí plátky. Osolíme,…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 24. 4. 2024 15:15
Zbylo vám hodně cukroví? Využijte je do pohárů nebo upečte fantastický dort cukrovník!
Pečený guláš z hovězích líček: Aby bylo maso jemné a šťavnaté, nesmí se příprava uspěchat a pomůže i jeden trik
Retro okénko: Pamatujete na roksová lízátka? Kulatá dobrota stála 40 haléřů, vyrábí se dodnes a prodává za 4 koruny