uvařila 8. 5. 2009 21:53
a dobrou chuť
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 5. 2009 21:53
a dobrou chuť
uvařila 8. 5. 2009 21:53
pokmínujeme
uvařila 8. 5. 2009 21:52
naplníme
uvařila 8. 5. 2009 21:52
podusíme zelí
uvařila 8. 5. 2009 21:51
právě vytažené z trouby
uvařila 8. 5. 2009 13:24
nejím knedlíky tak já s těstovinou
uvařila 8. 5. 2009 13:23
přilijeme pivo
uvařila 8. 5. 2009 13:23
opečeme
uvařila 8. 5. 2009 13:23
cibule, špek a koření
uvařila 8. 5. 2009 13:22
potřeme hořčicí
uvařila 8. 5. 2009 13:19
uvařila 7. 5. 2009 01:33
naplnit můžeme podle vlastní chuti
uvařila 7. 5. 2009 01:32
můžeme podávat i teplý
uvařila 7. 5. 2009 01:31
zabalíme
uvařila 7. 5. 2009 01:31
poklademe náplň
uvařila 7. 5. 2009 01:30
dobrou chuť
uvařila 30. 4. 2009 13:53
upečeme
uvařila 30. 4. 2009 13:53
obalíme
uvařila 30. 4. 2009 13:52
spojíme
uvařila 30. 4. 2009 13:52
vložíme sýr
uvařila 30. 4. 2009 13:52
přidáme salám /šunku/
uvařila 30. 4. 2009 13:51
potřeme a okořeníme
uvařila 30. 4. 2009 13:51
vše potřebné
uvařila 30. 4. 2009 13:48
celer nakrájíme
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
Znáte medvědí langoše? Základem nadýchané a křupané placky je domácí kvásek, čerstvý medvědí česnek a hodně rozpálený olej
Pohár s banánem a čokoládou nezevšední. Mleté oříšky a strouhaná čokoláda na dně sklenice dodají jiný rozměr chuti
Sezóna českého chřestu začíná! Připravte si dobrotu podle Marie-Janků Sandtnerové