uvařil 2. 4. 2015 15:06
před vložením do mikrovlnky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 2. 4. 2015 15:06
před vložením do mikrovlnky
uvařil 2. 4. 2015 15:06
po vytáhnutí z mikrovlnky
uvařil 2. 4. 2015 15:06
rozkrojené
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Čalamáda „ve vlastní šťávě“ má lehce kyselou pikantní chuť, je skvělou přílohou k masu a zavařená vydrží i několik let
Hubnutí žen po padesátce má svá pravidla, říká Margit Slimáková. Nejvíce škodí opakované diety, varuje expertka
Vaječná tlačenka může být lahůdkou: Když dodržíte správný postup, snadno ji vyndáte z formy a nerozpadne se