uvařila 20. 9. 2010 21:50
... a až když jsem jídlo servírovala mi došlo, že na zakysanou smetanu jsem omylem úplně zapomněla
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 9. 2010 21:50
... a až když jsem jídlo servírovala mi došlo, že na zakysanou smetanu jsem omylem úplně zapomněla
uvařila 20. 9. 2010 21:48
receptem jsem se inspirovala a jako vždy jsem ho hodně pozměnila, jinak to asi neumím :) pod rajčaty je bramborová kaše dožluta přibarvená kurkumou
uvařila 23. 5. 2010 13:41
Takhle jsem je uvařila já
Přidáno před 25 minutami
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Přidáno 17. 4. 2024 09:54
Dobře zakopané české poklady. Jak správně používat brambory podle varných typů?
Retro vaření s Kristinou: Pohanková kaše se slaninou a brynzou vás překvapí lahodnou chutí
Slavné omáčky: Víte, že holandská omáčka ve skutečnosti pochází z Francie? Základem ale muselo být holandské máslo!