uvařil 16. 5. 2010 05:57
muze se dat taky parizskou slehacku na povrch,nebo karamelovou :)
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 16. 5. 2010 05:57
muze se dat taky parizskou slehacku na povrch,nebo karamelovou :)
Přidáno před 28 minutami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Falešné listové těsto, které zvládne každý. Je levnější, krásně lístkuje a chutná skoro jako originál
Dokonalý guláš jako na zabijačce připravíte i doma. Víte, proč do něj nedávat papriku a čím správně guláš zahustit?
Jak na výborný máslový krém: Základ lze ochutit pudinkem, vyšlehaným sněhem z bílků, ale i čokoládou, kávou či oříšky