Inspirace na rychlé i sváteční obědy. Recepty z celého světa
Většina Čechů považuje oběd za hlavní jídlo dne, které má být velké a vydatné. Pravdou ale je, že mnohé národy preferují naopak velké večeře a obědvají lehce a narychlo. Ať si vyberete to, či to, ať se stravujete lehce, těžce, bez cukru, bez laktózy, bez lepku, zdravě, nezdravě, nízkotučně, vegetariánsky, vegansky či masově, receptů na dobrý oběd je pro nás všechny habaděj!
Kolem poledne si můžete dopřát i těžší, hutnější jídlo. Pikantnější pokrmy jsou skvělé k obědu i večeři. Pro děti si tu pak rozhodně vyberete pestré a jemné pokrmy, které je nebudou pálit na jazýčku. Máme pro vás recepty nejen na české klasiky, ale i na pokrmy italské, řecké, francouzské, severské, čínské, japonské, thajské… Prostřednictvím vašich chutí s námi procestujte celý svět!
Související články
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 21 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 21 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přečtěte si Zobrazit více
Historie kaváren v Orientu i v Evropě: První šálky tmavého moku chutnaly jako saze a podávaly se zásadně s cukrem a kořením
Pro psychickou pohodu se zásobte hořčíkem
Jako v peřince: Savojský řízek je šťavnatý a měkoučký díky speciálnímu obalování. S bramborovým salátem nemá chybu