Pstruh na zelenině z jednoho pekáčku
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 4 994 kJ / 1 193 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,96 g |
Tuky | 86,40 g |
Vláknina | 23,58 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 2,08 g |
Sůl | 5,05 g |
Sacharidy | 78,43 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Takto připravená ryba (můžeme použít jakoukoliv) je šťavnatá a velice chutná. Původně jsem chtěla připravit “Pstruha po cikánsku“ podle kuchařské knížky Skvosty české kuchyně, ale při pohledu do ledničky jsem si recept upravila podle sebe a jsem ráda, protože jsem od manžela sklidila velice hezkou pochvalu. Jen nás v závěru při hodování trošku rušily rybí kůstky. Štikozubec by se asi hodil více:-)
Hlavy a konečky ocásků jsem musela před přípravou odstranit, aby mi vše vešlo do zapékací mísy.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 11. 2011 20:57
Opravdu jsme si pochutnaliaž na ty kůstky
5. 11. 2011 19:19
5. 11. 2011 19:12
5. 11. 2011 12:33
BILKOVAI-Ivet to nebyl můj nápadInspirací mi byl právě ten recept na Pstruha po cikánsku,jak píšu v poznámce,ale hodně jsem si ho upravila podle surovin,co jsem měla domaJinak ryby jako takové ráda dělám na různé zelenině,nejsou vysušené a nám moc chutnají.Ale opravdu nejraději používám štikozubce(mořskou štiku)Má velice chutné maso a mininum kostí
4. 11. 2011 23:28
4. 11. 2011 23:22
4. 11. 2011 22:45
4. 11. 2011 22:44
4. 11. 2011 22:09
4. 11. 2011 22:06
4. 11. 2011 21:58
4. 11. 2011 21:21
4. 11. 2011 21:20
4. 11. 2011 21:13
4. 11. 2011 21:12
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vaječný řízek s brambory
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí stehýnka pečená s brambory a mrkví
Přidáno před 4 hodinami
Houbová smaženice podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 4 hodinami
Cizrnovo-rajčatový humus
Přidáno před 5 hodinami
Tilápie na másle a citronu
Přidáno před 6 hodinami
Bramborové lokše s husím sádlem
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Rychlé Bebe řezy
Nellazdar uvařila před 27 minutami
Listové těsto
Mettynka uvařila před 50 minutami
Sekaná se špekem z horkovzdušné fritézy
bohdana uvařila před 50 minutami
Hovězí maso na víně s kořenovou zeleninou
husapetr01 uvařila před 2 hodinami
Rychlý hrnečkový koláč s ovocem z mrazáku
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Sirup z rýmovníku
Zetkova uvařila před 3 hodinami
Čočka na kyselo
ROCKANKAAA@centrum.cz uvařila před 7 hodinami
Falešný španělský ptáček
MarcelaPa uvařila před 14 hodinami
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa uvařila před 14 hodinami
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Okurkový salát podle Maďarů je příjemně pikantní a voní česnekem. Jedna ingredience navíc u něj dělá božskou chuť
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Koláčové dobroty od Marcely: Pekařka nám prozradila svůj recept na dvojctihodné koláčky, které voní máslem a rumem
Další recepty
Tématické fráze: pstruh na zelenine štika na zelenině pečený pstruh na zelenině recept štika na zelenině pstruh do trouby zelenina recepty pstruh recepty pstruh pečený na zelenině recept pstruh na zelenině pstruh recept dobry pstruh pstruh na zelenině v troubě pstruh na zelenine ecept pstruh z trouby recepty štika na zelenině jak připravit uzeného pstruha jak pripravit velkeho pstruha recepty pstruh na zelenině recepty na štiku na zelenině pstruh na zelnině žampiony
Suroviny: pstruh, špek uzený, žampióny, cibule, paprika čerstvá červená, kečup sladký, kmín celý, pepř mletý, brambory, rajče cherry, koření na ryby
Pstruh na zelenině z jednoho pekáčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v9xm
17 názorů