Ty nejlepší věnečky
Pokud také patříte k milovníkům věnečků, vyzkoušejte tento recept na pravé domácí, kterým se v žádné cukrárně nevyrovnají. Odpalované těsto v troubě krásně vyběhne a po upečení je plníme lahodným vanilkovým krémem.
Suroviny pro 50 kusů
50 kusů
Nutriční hodnoty
Energie | 14 499 kJ / 3 465 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,57 g |
Tuky | 135,54 g |
Vláknina | 7,20 g |
Cholesterol | 1,62 g |
Sodík | 1,15 g |
Sůl | 2,62 g |
Sacharidy | 451,21 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Věnečky se dělají vyšší, neboť každý věneček je nutné podélně rozpůlit a naplnit krémem.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 5. 2023 09:08
Dobrý den,prosím, v surovinách je voda,ale v postupu je mléko.Úplně nevím jak je to myšleno. Chci vyzkoušet tento recept,má pěkné ohlasy,ale nevím jak je to s tím mlékem. Děkuji za odpověď.
1. 5. 2021 13:58
Věnečky dělám stejně, přidala jsem fotky..![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
1. 3. 2016 16:45
Prosím, může mě někdo poradit, proč mi věnečky nevyskočily?? Dělala jsem všechno podle receptu a troubu jsem neotvírala. Dík.
13. 12. 2015 21:26
Mate je holky pekne
, pridavam bodika, a recept do kastliku.
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
13. 2. 2014 18:19
Tak jsem dnes poprvé dělala odpalované těsto a využila tohoto receptu a myslím,že se povedlo
Měla jsem strach,že budou věnečky nízké,tak jsem udělala raději dvojité kolečko,ale obávala jsem se zbytečně.Příště už se bát nebudu
Také jsem se inspirovala zítřejším Valentýnem a udělala pár věnečků ve tvaru srdce
Krém jsem ochutila kávou - máme rádi kávové
Posílám bod i foto a děkuji za recept,určitě zase někdy vyzkouším
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:-8 :-8](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/9.png)
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
14. 4. 2013 17:14
Tak tenhle recept jsem skusila a je více jak Luxusní!!!![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
máte to tu dopodrobna popsané což chválím!!!
Úžasný recept dávám bodík!![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
7. 4. 2013 17:10
Majka8: Tak asi 5 centimetrů na délku a na výšku asi 1,5 centimetru :)potom to tak pěkně vykine a dobře se zozřezává
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
7. 4. 2013 15:34
Berux:Těsto na housky kyne a já jdu ještě udělat věnečky,dala jsem si recept na stůl a byl objeven,takže jsem byla ukecána
jen se zeptám,jak asi mají být na plechu velké?Vy je máte tak akorát![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
7. 4. 2013 14:54
Majka8: Jéé, děkujeme..:) taky si myslíme že i kdybych jich tu bylo milion tak každé jsou jinné :)
7. 4. 2013 14:05
Berux:Kdyby jich tu bylo milion,tak mně to je jedno,tento tisknu a když budou doma hodný,tak jim je zítra udělám,protože je mají mooooc rádi
...teď jdu péct houstičky,došel chleba
DÁVÁM BODÍK![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:no: :no:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/29.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
7. 4. 2013 12:08
Mám tam pár chyb, kdo chce, ať je opraví.
7. 4. 2013 12:06
Jsem taky "neregi" ale rád jsem chodím pro inspiraci, někdy si dovolím i komentář, upozorňuji, že jen kladný , to co mě nezaujme přejdu. Ale registrovat se nebudu, protože se mi nelíbí okamžité negativní reakce a pár registrovaných dam to rádo dělá. Kdyby to byly reakce k věci, ale většinou nařizují, přikazují, mám pocit, že to milují. Zastavte přísun těch, co si dovolí zaregistrovat a dokonce sem vnutit recept a pište a napadejte samy sebe. Už tady nemám co dělat. Jdu jinam a vy se tu třeba sežerte.
7. 4. 2013 11:33
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
Važte si ,že jste a můžete dělat,co Vás baví.Hádáte se o prkotinách.
Trošku obměním báseň.
Važte si života,už nyní v mládí,
život to není,vadit se a hanit.
Přijde i nečas,bouře,tíseň,pak
zkřehlé,kdo Vás pohladí,život
je jako dobré jídlo a někomu vařit,
to těžké je.
Skutečná báseň.
Važte si lásky,už teď v mládí a s léty dvakrát vroucněji,
láska to není vzdychat hladit,vodit se z lunou v aleji,
přijde nečas,bouře tíseň,pak zkřehlé, kdo Vás zahřeje,
láska je jako dobrá píseň a píseň složit to těžké je.
Holky užívejte života s úsměvem na tváři,život moc rychle utíká.
Pa babi.
7. 4. 2013 11:05
Coleta:Naprosto s tebou souhlasím,mluvíš mně z duše.Nejvíc kydají ty nezaregistrované
![:-// :-//](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/8.png)
7. 4. 2013 10:42
Berux: Holky, máte je pěkné, já teda věnečky neumím a to je mi více let než vám a moje maminka s nimi občas taky bojuje
Takže
za šikovnost. A z těch rejpalů si zas tak nedělejta, anonymní umí být každý hrdinou.
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí stehýnka pečená s brambory a mrkví
Přidáno před 2 hodinami
Houbová smaženice podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 3 hodinami
Cizrnovo-rajčatový humus
Přidáno před 4 hodinami
Tilápie na másle a citronu
Přidáno před 5 hodinami
Bramborové lokše s husím sádlem
Přidáno před 11 hodinami
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hovězí maso na víně s kořenovou zeleninou
husapetr01 uvařila před 1 hodinou
Rychlý hrnečkový koláč s ovocem z mrazáku
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Sirup z rýmovníku
Zetkova uvařila před 2 hodinami
Čočka na kyselo
ROCKANKAAA@centrum.cz uvařila před 6 hodinami
Falešný španělský ptáček
MarcelaPa uvařila před 13 hodinami
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa uvařila před 13 hodinami
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 15 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 15 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 16 hodinami
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 18 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: věněčky recept nejlepší krém do věnečků věnečky nejlepší krém na věnečky nejlepší krém do do věnečků arašídové věnečky nejlepsi domaci venecky nejlepší odpalované věnečky žloutkové věnečky od ivy recept na věnecky jak se dělají věnečky nejlepší žloutkové věnečky recept venečky trubička na věnečky nejlepší recept kávový krém do věnečků moje nejlepši recepty lásky si važte už teď v mládí nejlepší pecene venecky věněčky recepty
Suroviny: tuk, mouka polohrubá, voda, vejce, sůl, mléko, vejce, cukr vanilkový, pudink vanilkový, cukr, máslo
Ty nejlepší věnečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RKlz
29 názorů