Hříbky na zimu
Hledáte jiné, zajímavější a přeci velmi chutné zpracování hub? Houby ve vlastní šťávě můžete použít do čehokoli. Chuť jim zůstane, vydrží šťavnaté a budou hned k upotřebení do jakýchkoli jídel.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jsou tu asi dva recepty pro konzervaci hub ve slaném nálevu, toto je trochu jiné, jsou pouze ve vlastní šťávě. Proto jsem si dovolila přidat, abyste v současné sezoně měli další možnost uchování na zimu. Jsou jednoznačně lepší, než mražené
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 9. 2022 16:50
22. 8. 2016 16:46
22. 8. 2016 16:13
16. 9. 2014 22:23
16. 9. 2014 22:01
16. 9. 2014 21:50
16. 9. 2014 21:17
15. 9. 2014 14:04
14. 9. 2014 19:49
14. 9. 2014 19:43
14. 9. 2014 01:40
13. 9. 2014 21:38
13. 9. 2014 14:01
13. 9. 2014 13:17
13. 9. 2014 13:02
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Květákový steak
Přidáno před 5 hodinami
Pudinková buchta II
Přidáno před 7 hodinami
Vaječný řízek s brambory
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí stehýnka pečená s brambory a mrkví
Přidáno před 13 hodinami
Houbová smaženice podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 13 hodinami
Cizrnovo-rajčatový humus
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Koláče s tvarohem a rebarborou
LucieLuckaLemurie uvařila před 1 hodinou
Kaše z ovesných vloček
Poofy uvařila před 1 hodinou
Žampiony ve slanině, plněné nivou
misula29 uvařila před 2 hodinami
Lišky na slanině
Cejenka uvařila před 2 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Denade uvařila před 4 hodinami
Celerové hranolky z trouby
Krabcice uvařila před 5 hodinami
Meruňkový koláč
Lutsienek uvařila před 5 hodinami
Vepřové kotlety na hořčici a bílém víně
Pitr25g uvařila před 5 hodinami
"Pštrosí" vejce
veteran1974 uvařila před 6 hodinami
Banánová mramorová bábovka
JaninaZ. uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Holka u plotny radí: Domácí jahodová zmrzlina jen ze dvou surovin skvěle chutná a na přípravu stačí pouze mixér
Příběh jako z pohádky: Jídla Radka Příhonského chválili králové, teď je může ochutnat každý „smrtelník“
Další recepty
Tématické fráze: tncz nova kde rostou houby jak zavarit hribky jak zavařit hřiby uchování hub na zimu houby na kyselo zavařit sterilované hříbky zamrazení hřibů hříbky ve slaném nálevu jak zavařit houby v sadle jak zavařit houby na kyselo jak zavařit houby bez šlemu uchovani hribku rexovani hub houby ve slaném nálevu sterilované houby ve vlastní štávě hřiby ve vlastní šťávě jak uchovat hribky uchování hříbu hříbky ve vlastní šťávě jak zavařit křemenače
Suroviny: houby křemenáči, sůl
Hříbky na zimu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lV4j
19 názorů