Hovězí na žampionech
Oblíbený recept pro všechny milovníky hub. Pokud jste z lesa přišli s chudým košíčkem, zkuste hovězí plátky s žampiony. Dušené maso ve vývaru krásně zkřehne, žampiony a slanina dodají příjemnou chuť i vůni.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 363 kJ / 1 043 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,38 g |
Tuky | 49,37 g |
Vláknina | 14,50 g |
Cholesterol | 270 mg |
Sodík | 1,06 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 21,15 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 9. 2021 14:22
19. 9. 2021 12:31
30. 3. 2021 09:24
29. 1. 2021 14:14
28. 1. 2021 20:29
22. 12. 2020 16:04
20. 12. 2020 12:28
21. 6. 2020 18:54
21. 6. 2020 18:09
4. 9. 2017 15:47
4. 9. 2017 15:42
14. 2. 2017 10:15
13. 2. 2017 20:44
7. 4. 2016 13:51
3. 4. 2016 16:20
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Květákový steak
Přidáno před 8 hodinami
Pudinková buchta II
Přidáno před 10 hodinami
Vaječný řízek s brambory
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí stehýnka pečená s brambory a mrkví
Přidáno před 15 hodinami
Houbová smaženice podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 16 hodinami
Cizrnovo-rajčatový humus
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Koláče s tvarohem a rebarborou
LucieLuckaLemurie uvařila před 4 hodinami
Kaše z ovesných vloček
Poofy uvařila před 4 hodinami
Žampiony ve slanině, plněné nivou
misula29 uvařila před 5 hodinami
Lišky na slanině
Cejenka uvařila před 5 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Denade uvařila před 6 hodinami
Celerové hranolky z trouby
Krabcice uvařila před 8 hodinami
Meruňkový koláč
Lutsienek uvařila před 8 hodinami
Vepřové kotlety na hořčici a bílém víně
Pitr25g uvařila před 8 hodinami
"Pštrosí" vejce
veteran1974 uvařila před 9 hodinami
Banánová mramorová bábovka
JaninaZ. uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak očistit žampiony? Jejich příprava nám zabere jen malou chvilku. Pokud si je koupíme, brzy budeme chystat jídlo na stůl
Jak dlouhou tepelnou úpravu potřebují žampiony? Výborně chutnají dušené, smažené nebo vařené
Mouka je při zahušťování omáček zbytečná, říká šéfkuchař Petr Hajný, který nově učí lidi vařit v online kurzech
Další recepty
Tématické fráze: hovězí na žampionech hovězí maso na žampionech hovezi na zampionech recept hovězí plátky na žampionech hovězí kostky na žampionech hovězí na žampionech s rýží hovězí zadní na žampionech hovězí na žampionech se smetanou recept hovezi na zampionech recepty hovězí maso na žampionech hovězí se žampiony hovězí platek na zampionech hovězí kližka na žampionech hovězí přední na žampionech recept na hovězí na žampionech recepty hovezi na zampionech hovězí na na žampionech hovezi zampiony hovězí na žampionech v papinaku na žampionech
Suroviny: maso hovězí, žampióny, slanina, cibule, paprika sušená sladká, mouka, sůl, pepř, olej, vývar masový
Hovězí na žampionech
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lOmJ
133 názorů