Guláš z krůtích žaludků a srdíček
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 5 050 kJ / 1 207 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 162,80 g |
Tuky | 40,91 g |
Vláknina | 17,42 g |
Cholesterol | 420 mg |
Sodík | 828 mg |
Sůl | 1,93 g |
Sacharidy | 43,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
P.S.1: Ořezy ze srdíček a žaludků nevyhazujeme, nýbrž dáme do mrazáku. Ve vývaru budou jistě prospěšnější, než v koši.
P.S.2: Pokud by bylo potřeba, tak guláš zahustíme moukou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 10. 2020 16:43
31. 10. 2020 16:17
Jo a máte pravdu že jsem tam zapomněl napsat že jsem ten guláš nakonec trošku zahustil hl.moukou . Ale opravdu jen trošku.
31. 10. 2020 14:21
Ta slanina mne pobavila (ořezy nevyhazovat, nechat na vývar, slanina šup do koše), ale přiznám se, že já jakoukouli slaninu buď syrovou nebo hezky vypečenou, ale kostičky v omáčce nee...to bude možná ten důvod???
Ale by mi chutnalo, omáčka vypadá na fotce velmi jedle
31. 10. 2020 12:20
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pudinková buchta II
Přidáno před 2 hodinami
Vaječný řízek s brambory
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí stehýnka pečená s brambory a mrkví
Přidáno před 8 hodinami
Houbová smaženice podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 9 hodinami
Cizrnovo-rajčatový humus
Přidáno před 9 hodinami
Tilápie na másle a citronu
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Celerové hranolky z trouby
Krabcice uvařila před 28 minutami
Meruňkový koláč
Lutsienek uvařila před 41 minutami
Vepřové kotlety na hořčici a bílém víně
Pitr25g uvařila před 55 minutami
"Pštrosí" vejce
veteran1974 uvařila před 1 hodinou
Banánová mramorová bábovka
JaninaZ. uvařila před 2 hodinami
Rychlé Bebe řezy
Nellazdar uvařila před 4 hodinami
Listové těsto
Mettynka uvařila před 5 hodinami
Sekaná se špekem z horkovzdušné fritézy
bohdana uvařila před 5 hodinami
Hovězí maso na víně s kořenovou zeleninou
husapetr01 uvařila před 6 hodinami
Rychlý hrnečkový koláč s ovocem z mrazáku
Jan Nemec uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Příběh jako z pohádky: Jídla Radka Příhonského chválili králové, teď je může ochutnat každý „smrtelník“
Farmu založili na odpadu z lesa. Dnes pěstují delikátní houby a dodávají je do obchodů i špičkových restaurací
Další recepty
Suroviny: srdce krůtí, žaludky krůtí, cibule, česnek, slanina uzená, hrášek sterilovaný, paprika sušená sladká, protlak rajčatový, pepř, koření nové koření, jalovec, bobkový list, tymián, kmín celý, sůl
Guláš z krůtích žaludků a srdíček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZPY8
4 názory