Marinovaný bylinkový domácí králík na houbách a karlovarský knedlík
Králík vyžaduje dokonalou přípravu, aby byl šťavnatý. V tomto receptu se stehna pečou v bylinkovém rozvaru, který zachová jejich křehkost a šťavnatost. Na talíři je pak doplní karlovarský knedlík a jemná houbová omáčka.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 17 363 kJ / 4 150 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,20 g |
Tuky | 238,43 g |
Vláknina | 47,22 g |
Cholesterol | 1,14 g |
Sodík | 3,04 g |
Sůl | 7,16 g |
Sacharidy | 322,15 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Květákový steak
Přidáno před 11 hodinami
Pudinková buchta II
Přidáno před 13 hodinami
Vaječný řízek s brambory
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí stehýnka pečená s brambory a mrkví
Přidáno před 19 hodinami
Houbová smaženice podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 19 hodinami
Cizrnovo-rajčatový humus
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Koláče s tvarohem a rebarborou
LucieLuckaLemurie uvařila před 7 hodinami
Kaše z ovesných vloček
Poofy uvařila před 7 hodinami
Žampiony ve slanině, plněné nivou
misula29 uvařila před 8 hodinami
Lišky na slanině
Cejenka uvařila před 8 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Denade uvařila před 10 hodinami
Celerové hranolky z trouby
Krabcice uvařila před 11 hodinami
Meruňkový koláč
Lutsienek uvařila před 11 hodinami
Vepřové kotlety na hořčici a bílém víně
Pitr25g uvařila před 11 hodinami
"Pštrosí" vejce
veteran1974 uvařila před 12 hodinami
Banánová mramorová bábovka
JaninaZ. uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Okurkový salát podle Maďarů je příjemně pikantní a voní česnekem. Jedna ingredience navíc u něj dělá božskou chuť
Farmu založili na odpadu z lesa. Dnes pěstují delikátní houby a dodávají je do obchodů i špičkových restaurací
Další recepty
Suroviny: voda, libeček, bobkový list, tymián, jalovec, víno bílé, stehno králičí, cibule, česnek, olej řepkový, máslo, sůl, pepř mletý, tymián, vývar masový, mouka hladká, smetana 33%, houby, rohlík, mléko, sůl, petrželka, vejce, máslo
Marinovaný bylinkový domácí králík na houbách a karlovarský knedlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xk6An
0 názorů