Čalamáda DEKO
Pokud máme na zahrádce přebytky zeleniny, kterou nestačíme konzumovat, je dobré si něco zakonzervovat na zimu. Takto zavařenou zeleninu pak můžeme používat jako přílohu nebo jako základ pod maso.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí stehýnka pečená s brambory a mrkví
Přidáno před 1 hodinou
Houbová smaženice podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 2 hodinami
Cizrnovo-rajčatový humus
Přidáno před 3 hodinami
Tilápie na másle a citronu
Přidáno před 4 hodinami
Bramborové lokše s husím sádlem
Přidáno před 10 hodinami
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hovězí maso na víně s kořenovou zeleninou
husapetr01 uvařila před 5 minutami
Rychlý hrnečkový koláč s ovocem z mrazáku
Jan Nemec uvařila před 38 minutami
Sirup z rýmovníku
Zetkova uvařila před 1 hodinou
Čočka na kyselo
ROCKANKAAA@centrum.cz uvařila před 4 hodinami
Falešný španělský ptáček
MarcelaPa uvařila před 12 hodinami
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa uvařila před 12 hodinami
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 14 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 14 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 15 hodinami
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Další recepty
Suroviny: paprika, rajče, okurka čerstvá, mrkev, cibule, pórek, rukola, deko
Čalamáda DEKO
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD639
0 názorů