Mísa hub a mletého masa
Sezona houbaření je s hezkým podzimem v plném proudu. Svůj bohatý úlovek tak můžete zpracovat za doprovodu tohoto receptu, kdy dušené houby orestujete s mletým masem a poté i společně zapečete. Houbové kloboučky pak dozdobí celý pekáček.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 573 kJ / 1 571 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 158,80 g |
Tuky | 28,79 g |
Vláknina | 104,96 g |
Cholesterol | 337 mg |
Sodík | 845 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 119,85 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 10. 2023 08:43
houby miluji (jen je mít), určitě by mi chutnalo
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky se zeleninou a pikantní omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Květákový steak
Přidáno před 14 hodinami
Pudinková buchta II
Přidáno před 17 hodinami
Vaječný řízek s brambory
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí stehýnka pečená s brambory a mrkví
Přidáno před 22 hodinami
Houbová smaženice podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
KEJM uvařila před 21 minutami
Litý kynutý koláč - hrníčkový, rychlý
Tynaja uvařila před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Tynaja uvařila před 3 hodinami
Koláče s tvarohem a rebarborou
LucieLuckaLemurie uvařila před 10 hodinami
Kaše z ovesných vloček
Poofy uvařila před 10 hodinami
Žampiony ve slanině, plněné nivou
misula29 uvařila před 12 hodinami
Lišky na slanině
Cejenka uvařila před 12 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Denade uvařila před 13 hodinami
Celerové hranolky z trouby
Krabcice uvařila před 14 hodinami
Meruňkový koláč
Lutsienek uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak správně smažit houby? Zbytečně nesolit, smažit pomalu a důkladně alespoň po dobu 20 minut
Farmu založili na odpadu z lesa. Dnes pěstují delikátní houby a dodávají je do obchodů i špičkových restaurací
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Suroviny: houby, maso vepřové mleté, mléko, strouhanka, tymián, nať petrželová, cibule, česnek, sůl, pepř mletý, olej
Mísa hub a mletého masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPwK6
1 názor