Smažené vykostěné stehno naložené v podmáslí a zelný salát z červeného zelí s křenem
Šťavnaté kuřecí stehno, naložené přes noc v podmáslí, obalené v mouce se směsí koření a usmažené do křupava, podávané s lehce štiplavým zelným salátkem. Oběd, který stoprocentně sklidí úspěch u vašich strávníků.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 10 349 kJ / 2 474 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,20 g |
Tuky | 23,07 g |
Vláknina | 79,40 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 1,63 g |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 437,17 g |
Postup přípravy
-
TIP Nakupujte potraviny s logem kvality a hrajte o 3× Škoda Karoq na rok a tisíce dalších cen! Více informací na akademiekvality.cz.
-
TIP
Věděli jste ale, že se zelí dá použít i v dezertech? Stačí ho nastrouhat, přidat skořici, jablka a máte výbornou sladkou svačinku!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 11. 2023 08:55
maso naložené v podmáslí nebo jogurtu je krásně pak šťavnaté a velmi dobré, používám i na jiné druhy masa
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 13 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 15 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 16 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 18 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Domácí langoše
SaraValova uvařila před 32 minutami
Zelňačka (klasika)
NANNY uvařila před 47 minutami
Bezinkový sirup
tomas392 uvařila před 1 hodinou
Pečená krkovička
tomas392 uvařil před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč s mákem
Olgaskvorova uvařila před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 2 hodinami
Kuřecí prsa - Havaj
Evule1 uvařila před 2 hodinami
Rychlá škvarková pomazánka
Hanicka81 uvařil před 2 hodinami
Křehké vafle
DanaSim uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Šunkofleky: Česká klasika může být lahodnější díky smetaně a vývaru z uzeného masa, důležité je správně uvařit těstoviny
Smažená jídla se těší oblibě. Mohou být i zdravější, než se zdá
Smetanová omáčka z pečených paprik se výtečně hodí k těstovinám. Překvapí jednoduchou přípravou a jemnou chutí
Další recepty
Suroviny: stehno kuřecí, podmáslí, mouka hladká, česnek sušený, paprika sušená uzená, paprika sušená sladká, majoránka, zelí červené, křen, ocet, cukr, sůl, pepř mletý, olej
Smažené vykostěné stehno naložené v podmáslí a zelný salát z červeného zelí s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkm8w
1 názor