Kuřecí játra s bylinkami a rukolou
Kuřecí játra mají jemnou chuť a proto osloví i ty, kteří vnitřnostem běžně neholdují. Minutkové jídlo s rukolou, provoněné tymiánem a šalvějí, bude nejlépe chutnat s jasmínovou rýží.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 657 kJ / 874 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,32 g |
Tuky | 26,30 g |
Vláknina | 12,16 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 391 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 49,31 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Čerstvé bylinky lze samozřejmě nahradit sušenými. Víno použít nemusíte, ale dodá pokrmu vůni a jemnou chuť.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 1. 2024 09:32
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 12 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 14 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 16 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 17 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Domácí langoše
SaraValova uvařila před 6 minutami
Zelňačka (klasika)
NANNY uvařila před 21 minutami
Bezinkový sirup
tomas392 uvařila před 47 minutami
Pečená krkovička
tomas392 uvařil před 52 minutami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Olgaskvorova uvařila před 55 minutami
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 1 hodinou
Kuřecí prsa - Havaj
Evule1 uvařila před 1 hodinou
Rychlá škvarková pomazánka
Hanicka81 uvařil před 1 hodinou
Křehké vafle
DanaSim uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak hnojit rajčata: Správné postupy zajistí bohatou úrodu a zdravé rostliny po celou sezonu
Jak dlouho dusit drůbeží játra? Odpovídáme na časté dotazy začátečníků
Jahodový dort podle Terezy z Peče celá země: Skvělý dárek na Den dětí, který všechny dostane svou famózní chutí
Další recepty
Suroviny: játra kuřecí, šalvěj, tymián, římský kmín mletý, sůl, pepř bílý mletý, pepř čtyř barev, olej olivový, cibule červená, česnek, mouka hladká, rukola, víno bílé suché, voda, cibulka
Kuřecí játra s bylinkami a rukolou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADMEO
1 názor