Provensálské brambory
Zapečené provensálské brambory s cuketou podáváme jako lehké bezmasé jídlo. Provensálské koření je nejznámější francouzská bylinková směs s levandulí a spoustou dalších ingrediencí. Každý, kdo používá ve své kuchyni provensálské koření, je opravdovým gurmánem.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 020 kJ / 961 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,00 g |
Tuky | 51,06 g |
Vláknina | 12,44 g |
Cholesterol | 867 mg |
Sodík | 434 mg |
Sůl | 0,88 g |
Sacharidy | 77,60 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 1. 2024 17:06
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 12 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 13 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 15 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 16 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 17 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Rychlý švestkový koláč s mákem
Olgaskvorova uvařila před 2 minutami
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 43 minutami
Kuřecí prsa - Havaj
Evule1 uvařila před 46 minutami
Rychlá škvarková pomazánka
Hanicka81 uvařil před 46 minutami
Křehké vafle
DanaSim uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 10 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 11 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 11 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Oblíbené provensálské koření si můžeme připravit i sami. Poradíme, co je jeho součástí a jak si poradit se sušením
Jak snadno a rychle nastrouhat brambory na plátky. Vychutnáte si je zapečené i jako smažené brambůrky
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Suroviny: brambory, sůl, pepř mletý, máslo, česnek, koření provensálské, cuketa, rajče, smetana, vejce, parmazán
Provensálské brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR0wR
1 názor