Hovězí kostky na víně
Aby si hovězí maso zachovalo svoji šťavnatost a na talíři se jen krásně rozpadalo, je třeba velice pečlivé a delší přípravy. Hovězí kostky den předem marinujeme v červeném víně a druhý den je pomalu dusíme. Pokrm tak získá opravdu silnou chuť.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 14 180 kJ / 3 389 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 197,87 g |
Tuky | 178,10 g |
Vláknina | 20,54 g |
Cholesterol | 886 mg |
Sodík | 831 mg |
Sůl | 1,82 g |
Sacharidy | 131,73 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Květákový steak
Přidáno před 11 hodinami
Pudinková buchta II
Přidáno před 13 hodinami
Vaječný řízek s brambory
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí stehýnka pečená s brambory a mrkví
Přidáno před 18 hodinami
Houbová smaženice podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 19 hodinami
Cizrnovo-rajčatový humus
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Koláče s tvarohem a rebarborou
LucieLuckaLemurie uvařila před 6 hodinami
Kaše z ovesných vloček
Poofy uvařila před 7 hodinami
Žampiony ve slanině, plněné nivou
misula29 uvařila před 8 hodinami
Lišky na slanině
Cejenka uvařila před 8 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Denade uvařila před 9 hodinami
Celerové hranolky z trouby
Krabcice uvařila před 11 hodinami
Meruňkový koláč
Lutsienek uvařila před 11 hodinami
Vepřové kotlety na hořčici a bílém víně
Pitr25g uvařila před 11 hodinami
"Pštrosí" vejce
veteran1974 uvařila před 11 hodinami
Banánová mramorová bábovka
JaninaZ. uvařila před 13 hodinami
Další recepty
Suroviny: bobkový list, víno červené, kůra pomerančová, cibule, pepř černý, mrkev, mouka polohrubá, hovězí zadní, máslo, protlak rajčatový, houby, petrželka zelená, celer řapíkatý, bylinky sušené, bujón hovězí, olej olivový
Hovězí kostky na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkQ3A
0 názorů