Jitrnice s medovým zelím a šťouchanými bramborami se škvarky
Tato klasická pochoutka láká svou bohatou kombinací chutí, kdy se křehké a dochucené jitrnice spojují s lahodným medovým zelím a krémovými šťouchanými bramborami, které korunují křupavé škvarky.
Suroviny pro 1 porce
1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 499 kJ / 1 314 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,59 g |
Tuky | 47,27 g |
Vláknina | 24,40 g |
Cholesterol | 21 mg |
Sodík | 2,56 g |
Sůl | 6,24 g |
Sacharidy | 190,64 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Podobně můžeme upravit i žemlové jelito. K piti samozřejmě nejlépe náš národní zlatavý mok.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Květákový steak
Přidáno před 2 hodinami
Pudinková buchta II
Přidáno před 4 hodinami
Vaječný řízek s brambory
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí stehýnka pečená s brambory a mrkví
Přidáno před 9 hodinami
Houbová smaženice podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 10 hodinami
Cizrnovo-rajčatový humus
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Makový koláč s třešněmi
Denade uvařila před 50 minutami
Celerové hranolky z trouby
Krabcice uvařila před 1 hodinou
Meruňkový koláč
Lutsienek uvařila před 2 hodinami
Vepřové kotlety na hořčici a bílém víně
Pitr25g uvařila před 2 hodinami
"Pštrosí" vejce
veteran1974 uvařila před 2 hodinami
Banánová mramorová bábovka
JaninaZ. uvařila před 4 hodinami
Rychlé Bebe řezy
Nellazdar uvařila před 6 hodinami
Listové těsto
Mettynka uvařila před 6 hodinami
Sekaná se špekem z horkovzdušné fritézy
bohdana uvařila před 6 hodinami
Hovězí maso na víně s kořenovou zeleninou
husapetr01 uvařila před 8 hodinami
Další recepty
Suroviny: jitrnice, zelí kysané, med, brambory, škvarky, olej, cibule, mouka hladká, pepř zelený, petrželka, sůl
Jitrnice s medovým zelím a šťouchanými bramborami se škvarky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82MjW
0 názorů