Tolstolobik s citronovou omáčkou s kapary
Jedním ze zástupců kaprovitých ryb, který má čistou chuť a pevné maso je právě tolstolobik. Filet z něj připravíme jen orestováním na přepuštěném másle. Doplníme ho pak výraznou omáčkou z kapar, citronu a smetany.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 220 kJ / 531 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,72 g |
Tuky | 49,91 g |
Vláknina | 1,17 g |
Cholesterol | 135 mg |
Sodík | 772 mg |
Sůl | 1,85 g |
Sacharidy | 12,36 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept na omáčku jsem našla ve starém sešitě a odkud jsem získala recept už nevím, kapary používala hodně moje mamka. Tolstolobika máme rádi a dělám různě.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 3. 2024 15:48
11. 3. 2024 15:23
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 13 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 15 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 17 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 18 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 18 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zapečené brambory s mletým masem a smetanou
Belus uvařila před 16 minutami
Banánové lívance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařil před 21 minutami
Domácí langoše
SaraValova uvařila před 1 hodinou
Zelňačka (klasika)
NANNY uvařila před 1 hodinou
Bezinkový sirup
tomas392 uvařila před 1 hodinou
Pečená krkovička
tomas392 uvařil před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč s mákem
Olgaskvorova uvařila před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 2 hodinami
Kuřecí prsa - Havaj
Evule1 uvařila před 2 hodinami
Rychlá škvarková pomazánka
Hanicka81 uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak vyfiletovat rybu jednoduchým způsobem? Stačí se podívat na náš videonávod
Tonka fazole neboli tonka boby jsou koření se silně aromatickou vůní. Poradíme vám, k čemu se používají
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Další recepty
Suroviny: tolstolobik, sůl, pepř mletý, ghee, mouka hladká, kapary, šťáva citronová, víno bílé, cukr, smetana
Tolstolobik s citronovou omáčkou s kapary
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v28O8
2 názory