Červená řepa s fenyklem - salát
Červená řepa je surovina, kterou lze připravit na mnoho způsobů. Zabydlela se nastálo v mnoha kuchyních. Připravte z ní fenyklem ochucený salát, který se hodí k masům i jen tak na zahnání hladu.
Suroviny pro 8 porcí
8 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 693 kJ / 166 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 0,80 g |
Vláknina | 7,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8,89 g |
Sůl | 20,00 g |
Sacharidy | 32,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tohle je takový starý rodinný recept od babičky z máminy strany a já ho dělám taky, protože je velmi zdravý pro trávení. Hlavně smažených jídel, ke kterým se nesmírně hodí. Fenykl je léčivá bylinka, právě na žaludek. Salát je lepší uleželý alespoň 24 hodin. Fenyklu dlouho trvá, než se rozvoní. Možná pro někoho neobvyklý recept, ale ta chuť vás dostane, čím déle odleží, tím je lepší. Fenyklu je půl balíčku z 20 g balení koření.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 11 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 13 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 14 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 16 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 12 minutami
Kuřecí prsa - Havaj
Evule1 uvařila před 15 minutami
Rychlá škvarková pomazánka
Hanicka81 uvařil před 16 minutami
Křehké vafle
DanaSim uvařila před 46 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 9 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 10 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 11 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Červená řepa v kuchyni: Sladké moučníky vás překvapí svou chutí a neobvyklou barvou
Jak se zavařuje červená řepa? Je to jednoduché, snadno si připravíme zásobu na celou zimu
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Další recepty
Suroviny: řepa červená, ocet, voda, fenykl, sůl, křen
Červená řepa s fenyklem - salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xk1oJ
0 názorů