Bramborový bochníček
Lákavý bochníček má kávově nahořklou tmavou kůrku, světlou střídu, žlutavou použitými bramborami. Je velice voňavý, a díky bramborům vydrží měkký i další dny, až do snědení. A ta chuť! Chléb chutná namazaný, stejně jako přikusovaný třeba ke guláši.
Suroviny pro 1 kus
1 kus
Nutriční hodnoty
Energie | 8 456 kJ / 2 021 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,15 g |
Tuky | 11,59 g |
Vláknina | 23,87 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 402,11 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento a další moje recepty najdete na mém webu www.pekarnomanie.cz
Tip k receptu: Soli dávám do těsta více, protože vařím brambory ve slupce v neosolené vodě. Pokud použijete brambory, které zbyly od oběda, ty už osolené jsou. Pak dejte do těsta soli jen 10 g.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 4. 2024 09:30
26. 4. 2024 08:17
25. 4. 2024 21:40
25. 4. 2024 11:58
25. 4. 2024 11:35
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 11 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 12 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 14 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 16 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Křehké vafle
DanaSim uvařila před 22 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 1 hodinou
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 9 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 10 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 10 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 12 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 12 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 12 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
BeBe řezy se žloutkovým krémem a čokoládovou polevou podle Terezy z Peče celá země. Téhle variaci nikdo neodolá
Jak se vyhnout chybám při zadělávání kynutého těsta, abychom upekli to nejlepší pečivo?
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Suroviny: voda, sladěnka, droždí čerstvé, mouka chlebová pšeničná, kefír, voda, mouka žitná chlebová, mouka chlebová pšeničná, brambory, kmín drcený, sůl
Bramborový bochníček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BB6On
5 názorů