Klobásy
Domácí klobásy na stole uvítají všichni členové rodiny. Šťavnaté, kořeněné, jemně vonící kouřem... A ta jedinečná chuť! Vyrobit takové klobásy není zcela jednoduché, ale podle dobře popsaného receptu je pak už zvládne udělat téměř každý.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 64 785 kJ / 15 484 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 774,75 g |
Tuky | 1 346,38 g |
Vláknina | 22,95 g |
Cholesterol | 2,31 g |
Sodík | 42,94 g |
Sůl | 105,00 g |
Sacharidy | 59,25 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 4. 2024 11:52
Marie Svarcova: přesně tak tyhle klobásy děláme jen v menším, pouze těch 5 kg, víc nám nevejde do našeho udícího komína. Takže je relativně máme co chvíli, ale vůbec nám to nevadí, naopak!
29. 4. 2024 17:16
Nejlepší klobásky jsou ty domácí - kdysi jsme dělávali zabíjačky a byly to samé dobroty .
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vaječný řízek s brambory
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí stehýnka pečená s brambory a mrkví
Přidáno před 5 hodinami
Houbová smaženice podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 6 hodinami
Cizrnovo-rajčatový humus
Přidáno před 7 hodinami
Tilápie na másle a citronu
Přidáno před 8 hodinami
Bramborové lokše s husím sádlem
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Rychlé Bebe řezy
Nellazdar uvařila před 2 hodinami
Listové těsto
Mettynka uvařila před 2 hodinami
Sekaná se špekem z horkovzdušné fritézy
bohdana uvařila před 2 hodinami
Hovězí maso na víně s kořenovou zeleninou
husapetr01 uvařila před 3 hodinami
Rychlý hrnečkový koláč s ovocem z mrazáku
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Sirup z rýmovníku
Zetkova uvařila před 4 hodinami
Čočka na kyselo
ROCKANKAAA@centrum.cz uvařila před 8 hodinami
Falešný španělský ptáček
MarcelaPa uvařila před 15 hodinami
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa uvařila před 15 hodinami
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 18 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jaké udělat knedlíčky do polévky? Které jsou ty nejoblíbenější a do jakých polévek se nejvíce hodí
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Další recepty
Suroviny: bůček vepřový, maso hovězí, sůl, pepř mletý, paprika sušená sladká, kmín drcený, česnek, vývar masový,
Klobásy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31wVn
2 názory