Hermelín zapečený v kaiserce
Recept ještě nebyl hodnocenHermelín zapečený v kaiserce můžeme podávat jako rychlou a výbornou svačinu nebo večeři. Příprava je velmi snadná. Do rozkrojené kaiserky vložíme sýr, který podle chuti…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 098 kJ / 263 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,75 g |
Tuky | 2,50 g |
– nasycené | 0,75 g |
– nenasycené | 1,25 g |
–– mononenasycené | 0,50 g |
–– polynenasycené | 0,75 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 2,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 638 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 50,00 g |
– cukry | 1,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Hermelín zapečený v kaiserce můžeme podávat jako rychlou a výbornou svačinu nebo večeři. Příprava je velmi snadná. Do rozkrojené kaiserky vložíme sýr, který podle chuti…
Omytá stehna dáme vařit s cibulí, česnekem, nakrájenou zeleninou a kořením. Dostatečně osolíme a uvaříme do měkka.Uvařená stehna zbavíme kůže a kostí. Obrané maso…
Milovníci červené řepy mohou jásat, další meta pokořena. Z řepy nemusíte připravovat pouze pomazánky a boršč. Lze z ní vytvořit i nefalšovaný hamburger. A k údivu všech…
Na nádivku roztrháme nebo pokrájíme kaiserky, dáme do misky a zalijeme mlékem. Pokud by potřebovaly více mléka, ještě trochu přilijeme. Pak přidáme všechny suroviny na…
Rozkrojíme kaiserku a dáme ji do trouby rozpéct.Mezitím smícháme cottage s hořčicí a kořením podle chuti.Nakrájíme cuketu na kolečka a na teflonové pánvi ji osmahneme do…
Tradiční velikonoční nádivka by kromě různých druhů masa měla obsahovat také bylinky. Ty jsou zrovna na jaře v plné síle. V tomto receptu jich v nádivce máme hned…
Nejlépe večer předem si připravíme pomazánku – smícháme pomazánkové máslo, nastrouhaný sýr, trošku zředíme mlékem, aby ale zůstala trochu hustší. Dochutíme česnekem,…
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 16 hodinami