Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kmín celý - suroviny a ingredience

Kmín celý

Nutriční hodnoty

Energie1 255 kJ / 300 kcal
Bílkoviny5,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,00 g
Tuky10,00 g
– nasycené1,00 g
– nenasycené9,00 g
–– mononenasycené6,50 g
–– polynenasycené2,50 g
––– omega 30,00 g
Vláknina25,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy35,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Babiččina rychlá kulajda Videorecept

Babiččina rychlá kulajda

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Sytá smetanová polévka kulajda je známou a klasickou polévkou s houbami a vajíčkem. Voní nejen houbami, ale i koprem, který do ní přidáme až zcela v závěru vaření.

monarcha

30 min

Gulášová polévka z mletého masa Videorecept

Gulášová polévka z mletého masa

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Tato jednoduchá gulášová polévka z mletého masa je jedním z pokladů tradiční české kuchyně. Je snadná na přípravu a výborně zasytí ať už jako polévka nebo jako hlavní…

Merylas

65 min

Guláš na jedničku

Guláš na jedničku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Připravit dobrý guláš není těžké. Stačí použít dostatek cibule a nechat masu při dušení dost času, aby bylo měkké a šťavnaté. Kromě sladké papriky přidáme i trochu ostré…

IvanDunda

170 min

Valašská kyselice Videorecept

Valašská kyselice

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Kysané zelí je oblíbenou potravinou a zelných receptů je opravdu mnoho. Pravá a tradiční valašská kyselica je ale jenom jedna. Připravte si tuto polévku podle…

anete

55 min

Segedínský guláš Videorecept

Segedínský guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Klenot pocházející z Maďarska, který jsme si u nás rychle oblíbili – to je segedínský guláš. Šťavnaté vepřové maso a kyselé zelí dodávají jídlu charakteristickou chuť.…

Dršťková polévka I Videorecept

Dršťková polévka I

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Dršťková polévka je tradiční druh české polévky z hovězích drštěk. Uvařit dršťkovou polévku je zdlouhavé, ale tento postup se vyplatí, protože pak máte výbornou polévku,…

bazalka

150 min

Domácí kmínový chleba Videorecept

Domácí kmínový chleba

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Domácí chléb sypaný kmínem je voňavý, křupavý a nepřekonatelný. Nejlepší je kváskový, ale ten vyžaduje dostatek času na přípravu. Když chceme upéct časově nenáročný…

kucerova45

90 min

Domácí kmínový chleba Videorecept

Domácí kmínový chleba

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Domácí chléb sypaný kmínem je voňavý, křupavý a nepřekonatelný. Nejlepší je kváskový, ale ten vyžaduje dostatek času na přípravu. Když chceme upéct časově nenáročný…

kucerova45

90 min

Pravý vepřový guláš Videorecept

Pravý vepřový guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Guláš patří mezi velmi oblíbená jídla. Tradičně se používá maso hovězí, ale zkuste si připravit chutnou variantu z vepřové plece. Základem je maso a cibule, ve správném…

RadekDusek

100 min

Nejlepší vyprošťovací česnečka Videorecept

Nejlepší vyprošťovací česnečka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Oblíbená, rychlá a jednoduchá polévka česnečka dokáže napravit žaludek po prohýřené noci. Je snadná na přípravu, takže ji lehce zvládnou uvařit i začátečníci. Česnečka…

Shoska

35 min

Segedínský guláš Videorecept

Segedínský guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Dušené vepřové maso na způsob perkeltu, do kterého je přidáno kysané zelí, má svůj původ v Maďarsku. Připravit velmi oblíbený segedínský guláš není složité, ani časově…

hadikuze

90 min

Vepřové výpečky II Videorecept

Vepřové výpečky II

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Vepřové výpečky s bramborovým knedlíkem by sice neměly být na talíři každý den, ale čas od času to určitě neuškodí. Do červena upečené kostky masa vonící kmínem a…

Tom Beyk

155 min

Zelňačka (klasika)

Zelňačka (klasika)

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Klasická zelná polévka neboli zelňačka je plná kyselého zelí a voňavého uzeného masa. Příjemně zahřeje a krásně provoní celý dům. Můžete ji zjemnit smetanou, osladit…

Bohunka.T

140 min

Moravský vrabec Videorecept

Moravský vrabec

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Moravský vrabec je klasika restauračních hotovek. Ať je se zelím nebo s dušeným špenátem, vždy by měl mít typickou chuť, kterou mu dává tučnější vepřové maso, česnek,…

alus.s

105 min

Falešná kačena

Falešná kačena

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Kachna se zelím patří mezi slavností klasiku, která nikdy nezklame, ani neomrzí. Ale ne vždy máme čas na její zdlouhavou přípravu. Zkuste si připravit falešnou kačenu -…

ivazvonarova

90 min

Kachna bez práce Videorecept

Kachna bez práce

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Pomalu pečená drůbež zaručí, že maso bude šťavnaté a bude se jen rozsýpat. Navíc je tento způsob pečení kachny bez větší práce, o vše se postará správně nastavená trouba…

martinahayek

310 min

Šneky z listového těsta Videorecept

Šneky z listového těsta

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Nejlepší finger food na jakýkoliv večírek! Slané šneky vyrobíte snadno; stačí vyválet těsto a naplnit je můžete podle svého přání. My nabízíme recept se šunkou, sýrem a…

alus.s

40 min

Pečený bůček

Pečený bůček

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Dobře upečený šťavnatý bůček je syté jídlo. Klasika, která v zimě potěší chuťové buňky a uspokojí i hodně hladového strávníka. Skvěle chutná i v létě, za studena, na…

Gregusa

130 min

Dušené hlávkové zelí Videorecept

Dušené hlávkové zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Dušené zelí neodmyslitelně patří k lahodné pečínce s knedlíkem. Na jeho přípravě není nic složitého. K zahuštění stačí najemno nastrouhaná brambora, zda bude zelí sladší…

alus.s

60 min

Kedlubnové zelí Videorecept

Kedlubnové zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Nechce se vám dělat s klasickým zelím a díváte se po inspiraci? Vyzkoušejte tradiční recept české kuchyně - kedlubnové zelí. Nebojte se ho připravit ke kachně či huse,…

Jaruna18

40 min

Masová směs s bramboráčky Videorecept

Masová směs s bramboráčky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Bramboráky jsou ukázkové jídlo našich babiček, jak z mála vykouzlit velikou dobrotu. Utlouct se po nich můžeme, hlavně když jsou čerstvě vyndané z pánve, horké a křupavé…

zizala

120 min

1 2 3 140

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Naposledy jste si prohlédli