Jihotyrolská sladká specialita z farem
Recept ještě nebyl hodnocenNahlédnutí do tradiční kuchyně v zahraničí může být chuťově zajímavou výpravou za poznáním. Tyrolská kuchyně má svá specifika, ale v něčem je našinci blízká. Zkuste…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Nahlédnutí do tradiční kuchyně v zahraničí může být chuťově zajímavou výpravou za poznáním. Tyrolská kuchyně má svá specifika, ale v něčem je našinci blízká. Zkuste…
Abychom upekli krásného beránka, který bude zdobit velikonoční stůl, nemusíme hledat náročný recept. Postačí připravit klasické olejové těsto se sněhem z bílků, přidat…
Domácí pralinky vypadají nádherně v ozdobné krabičce i v průhledném sáčku s ozdobnou stužkou. Vynaložená práce vás nebude mrzet. Hned až uvidíte obdivné pohledy…
Pokud máte v oblibě krémové moučníky, zkuste si upéct beránka podle tohoto receptu. Obě poloviny upečené každá zvlášť se k sobě spojí lahodným kakaovým krémem a beránka…
Bohatě nazdobené dortíky, tak akorát do dětské ručky připravíte podle našeho inspirativního receptu. Kyprý a šťavnatý korpus dozdobíte jemným smetanovo-vanilkovým krémem…
Domácí sušenky připravíme velmi snadno a rychle. Všechny suroviny jen smícháme, vytvarujeme sušenky a upečeme. Sušenky krásně voní po skořici a díky ořechům a medu…
Mezi symboly Velikonoc patří tradiční mazanec, který by se dle zvyků měl péct na Bílou sobotu, aby byl hotový na nedělní snídani. Mazanec, plný rozinek, před podáváním…
Oříšků, kokosu a sušeného ovoce plné kuličky potěší každého, kdo má rád kombinaci těchto chutí. Jejich příprava je velmi snadná, těsto stačí nechat odležet v lednici,…
Toto sladké pečivo z kynutého těsta podáváme na Zelený čtvrtek. Dle tradic přináší pevné zdraví, pokud se sní za svítání. Jidáše ozdobíme ořechy nebo rozinkami a upečeme…
Dochází vám energie a přemýšlíte odkud a čím by se dala doplnit? Vyzkoušejte tyto nepečené kuličky. Jejich základ tvoří sladké datle, ořechy a sušené ovoce. Spolu tak…
Z kynutého bramborového těsta tentokrát místo jednoho velkého mazance vytvoříme zrovna několik jeho malých kopií. Mini bochánky poslouží nejen jako velikonoční výslužka…
Za pomocí originálních tvořítek můžete nejmenší koledníkům připravit nepečená velikonoční vajíčka, kuřátka nebo zajíčky. na výběr máte z dvou těst a náplní. Jak figurky…
Ořechy jsou skvělým zdrojem rostlinných tuků v naší stravě. A kromě toho jsou také velmi častou součástí třeba pečených moučníků. Abychom bohatou úrodu mohli uchovat co…
Medová příchuť této rolády a máslový krém s ořechy dělá moučník přímo neodolatelným. Upečte ho podle našeho podrobného receptu, nechte proležet alespoň do druhého dne.…
Medová příchuť této rolády a máslový krém s ořechy dělá moučník přímo neodolatelným. Upečte ho podle našeho podrobného receptu, nechte proležet alespoň do druhého dne.…
Z ředkviček zpravidla zpracujeme jen jejich červené bulvy. Ale stejně tak můžeme do pokrmu použít i listy. Z nich připravíme pesto, kterým ochutíme uvařené špagety.…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Food blogerka Chili: Už nepotřebujeme další recepty, spíš návod, jak se v té změti zorientovat
Nejlepší rybízové dezerty v retro stylu: Kynutý koláč, sněhovou pěnu nebo sladký rosol si zamilujete!
Retro poháry: Pudinkový s kousky banánu nebo z kompotovaného ovoce s jemným krémem připomenou dětství u babičky