Tipy na každý den
Dnešní tip pro vás – pátek 17. 5. 2024
Pro dnešní páteční den je v nabídce sytější bramborová polévka a jako hlavní chod byste mohli zvolit pohanku se smaženou cibulí a slaninou. Pohanka se podává se sázeným vejcem. Jistě oceníte i nenáročnou přípravu.
Dnešní tip pro vás – čtvrtek 16. 5. 2024
Dnes vám možná přijde k chuti fazolová polévka podle jednoho z našich receptů a k ní můžete připravit vepřové nudličky na hořčici. Ale pokud máte raději sladká jídla, tak vám nabízím recept na kynuté knedlíky s jahodami.
Článek v magazínu Encyklopedie salátů: Jak se liší ledový salát od římského a jak si nejlépe vychutnat čekanku
Článek v magazínu Jednoduchý bezinkový med: Zázračný přírodní lék na kašel i horečku vyjde na pár korun
Dnešní tip pro vás – středa 15. 5. 2024
Pokud ve své kuchyni používáte libeček, jistě mi dáte za pravdu, že je báječný k dochucení různých pokrmů. Dnes jsem pro vás vybrala polévku s nenáročnou přípravou, kde ho můžete použít. Hlavní chod si opět zvolíte podle svých zvyklostí. V nabídce jsou tři různé, od sebe odlišné pokrmy. Pokud ještě budete chtít využít sezónu chřestu, tak jistě vyzkoušíte zapečené palačinky. Dejte nám pak v komentáři pod receptem vědět, jak se podařily a jak chutnaly. Můžete přidat i vlastní foto.
Článek v magazínu Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve: Šťavnaté jemné masíčko ve smetanové omáčce skvěle ladí s kolínky
Článek v magazínu Více chřestu nejen pro dobrou náladu!
Dnešní tip pro vás – úterý 14. 5. 2024
V nabídce pro dnešní den je čočková polévka s drcenými rajčaty a k této polévce se budou jako hlavní chod hodit jak zapečené brambory s hermelínem, tak i vepřové maso na česneku. Snad vás zaujme i dnešní moučník, jsou to donuty podle osvědčeného receptu známé pekařky, autorky několika kuchařek.
Článek v magazínu Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Článek v magazínu Falešný med z květů černého bezu: Na přípravu potřebujete kromě květů bezu jen cukr a citron
Dnešní tip pro vás – pondělí 13. 5. 2024
V začátku nového týdne můžete uvařit poctivou květákovou polévku a jelikož je téměř na vrcholu sezóna květů černého bezu, využijte toho a vyzkoušejte kosmatice nasladko. Pokud byste raději něco jiného, tak jsou ještě v nabídce těstoviny se špenátem a kuřecím masem. A nakonec jsem pro vás vybrala netradiční poháry s jahodami, smetanou, mátou a sněhovými pusinkami. Věřím, že vám budou chutnat.
Dnešní tip pro vás – neděle 12. 5. 2024
Dnes se slaví Den matek a v nabídce na dnešní menu je kuřecí vývar s krupicovými nočky a k této polévce můžete zvolit kuřecí smažený řízek v sýrovém těstíčku. Vhodnou přílohou bude bramborová kaše a zeleninový salát nebo kompot. Pokud ale máte rádi chřest a ještě chcete využít jeho krátkou sezónu, jistě si vyberete pokrm z vepřové panenky. Tento pokrm je i svátečnější. Sladkou tečkou je nádherně vypadající kruh z piškotového těsta s tvarohovým krémem a ovocem. Příprava není až tak složitá, vyzkoušejte.
Článek v magazínu Rychlé chlebíčky pro návštěvy: Stačí mít doma máslo a vajíčka, další ingredience pak podle fantazie a výsledek chutná úžasně
Článek v magazínu Kuřecí supreme: Prsa s kůží a částí kosti jsou podle názvu to nejlepší z kuřete. Luxusní šťavnatý steak je toho důkazem
Dnešní tip pro vás – sobota 11. 5. 2024
Pokud ještě nevíte, co byste uvařili, opět vám nabízím několik receptů na pokrmy, z kterých si můžete složit své dnešní menu. Pořád ještě ve své kuchyni můžete využívat chřest a ke chřestové polévce bych doporučila zvolit krůtí roládu. Vlhodnou přílohou jsou brambory v různých úpravách a zeleninový salát.
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 22 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 22 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19