7 oblíbených jídel z čočky: Vaříme chutně, levně a výživně
Ze všech luštěnin čočku připravujeme zřejmě nejčastěji. Není divu, čočka nejen výborně chutná, ale také na její uvaření stačí kratší doba. Navíc má poměrně univerzální využití. Je skvělá do polévek, výtečná v úpravě nakyselo, hodí se do vydatných salátů, chutných pomazánek i karbanátků.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
1. místo
2. místo
3. místo
4. místo
5. místo
6. místo
7. místo
Výbornou surovinou do kuchyně je červená čočka. Není ji potřeba dopředu namáčet, přesto nezpůsobuje nadýmání, navíc je velmi rychle uvařená. Hodí se, stejně jako obyčejná čočka, do obdobných jídel. Výborná je do polévek i rychlých a výživných pomazánek. Polévku z červené čočky můžete uvařit podle následujícího videa.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo-rajčatový humus
Přidáno před 21 minutami
Tilápie na másle a citronu
Přidáno před 1 hodinou
Bramborové lokše s husím sádlem
Přidáno před 7 hodinami
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 16 hodinami
Jednoduché čínské nudle
Přidáno před 22 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno 12. 6. 2024 09:48
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit šťavnaté uzené k novoroční čočce: Skvělou chuť zajistí jednoduchý fígl s vodou
Jak jednoduše a levně naklíčit fazole mungo nebo čočku. Nejchutnější jsou mladé klíčky
Luštěniny obsahují cenné živiny, včetně pořádné dávky bílkovin. A když nás nadýmají? Snadno tomu předejdeme
Komentáře