Skvělá chuť zeleniny v pomazánkách
Co si dnes namažeme?
Základem našeho každodenního jídelníčku je často chléb a jiné pečivo. Proto nás stále doprovází otázka, co si dnes namažeme. Samozřejmě často sáhneme po tom nejjednodušším, co si koupíme už hotové. Ale když máme více času, dopřejeme si rádi i různé pomazánky, na kterých si pochutnáme. Podzim, který nabízí bohaté množství čerstvé zeleniny, nás k tomu inspiruje. Zelenina je krásně barevná a plná zajímavých chutí, což v pomazánkách skvěle uplatníme. Ať už použijeme zeleninu z vlastní zahrady nebo z bohaté nabídky prodejců, máme z čeho vybírat.
Plodová zelenina v pomazánkách
Kořenová zelenina v pomazánkách
Listová zelenina v pomazánkách
Domácí pečení dalamánků
I pečivo si můžeme tentokrát připravit sami. Venku se ochlazuje a více času trávíme v kuchyni, proto je příjemné zkoušet něco nového. A s chutnou domácí pomazánkou to bude dvojnásobná pochoutka.
Další tipy a triky
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 13 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 14 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 16 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 18 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 20 hodinami
Komentáře