Recepty na smažená jídla z celého světa
Smažená jídla bývají chuťově úžasná, až návyková. Nemálo lidí jim proto propadne. Jenže to má svoje rizika. Dobroty v těstíčkách, trojobalech, smažené hranolky a další pokrmy, připravené v horké olejové lázni jsou velmi tučné, takže zatěžují trávení. A nejsou zrovna prospěšné v případě, kdy hubnete nebo si jen chcete udržet váhu. Upírat si je asi není nutné, ale rozhodně s nimi šetřete. Proto vybírejte pečlivě co nejlepší recepty, aby vaše hřešení alespoň stálo za to!
Smažit se dá maso, zelenina, houby i všemožná těsta. Smažené najdete v evropské, americké i asijské kuchyni, ve slaných i sladkých provedeních. Obalovat můžete i nemusíte. Pořiďte si kvalitní oleje a vhodné nádobí (pánve či mělké kastroly) a s chutí (a mírou) do toho!
Související články
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 14 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 16 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 17 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 18 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 19 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
10 nejlepších jídel z mrkve: Dáte si mrkvové řezy, pomazánku nebo babiččiny buchty mrkvánky?
Jak připravit nejlepší svařené víno? Kromě kvalitního vína nesmí chybět plátek citronu a správná směs voňavého koření
8 zázračných účinků skořice: Voňavé koření pomáhá s hubnutím i proti rakovině