Domů
-
Recepty
-
Vepřová líčka v pikantní marinádě
Zpět na recept
Vepřová líčka v pikantní marinádě
Vepřová líčka v pikantní marinádě
Anna Kocikova
se"šulánkama"z bramborového těsta
Anna Kocikova
bylo dobré i s rýží:-)
Anna Kocikova
Z uvedených surovin si připravíme marinádu ve které necháme nejlépe přes noc maso naložené.Před vařením necháme maso z marinády v cedníku okapat.
Anna Kocikova
suroviny si nakrájíme,jak je uvedeno v postupu
Anna Kocikova
Slaninu osmahneme.Přidáme okapané maso.Prudce zatáhneme.Přidáme řapíky a cibuli.
Anna Kocikova
Promícháme a přidáme marinádu.Pečeme do měkka,15minut před koncem přidáme žampiony a dopečeme.
Anna Kocikova
Předchozí
Následující
4
z
7
Předchozí
Následující