Domů - Magazín - Rozhovory a reportáže - Šéfkuchař Petr Hajný prozradil recept, jak si doma připravit fantastická telecí játra s černou čočkou a cibulovým zelím

Zpět na článek

Šéfkuchař Petr Hajný prozradil recept, jak si doma připravit fantastická telecí játra s černou čočkou a cibulovým zelím

Šéfkuchař Petr Hajný. Jeho um ochutnáte v restauraci Zas a Znova Zdroj: Facebook.com/Petr Hajný
Petr Hajný šéfuje kuchyni v restauraci Zas a Znova. Zdroj: Se souhlasem Petra Hajného
Telecí játra na černé čočce s cibulovým zelím. Zdroj: Se souhlasem Petra Hajného
Petr Hajný chtěl být v dětství automechanik. Zdroj: Se souhlasem Petra Hajného
Kuře na žampiónech v podání Petra Hajného. Zdroj: Se souhlasem Petra Hajného
Petr Hajný teď však misto heverem vládne nožem. Zdroj: Se souhlasem Petra Hajného
Candáta se zeleninou ala boršč můžete ochutnat v restauraci Zas a Znova. Zdroj: Se souhlasem Petra Hajného
Restauraci Zas a Znova najdete v Sulicich nedaleko Prahy. Zdroj: Se souhlasem Petra Hajného
Vypadá to jako svíčková, ale je to kuře na paprice s karlovarským knedlíkem. Zdroj: Se souhlasem Petra Hajného
Restaurace Zas a Znova se specializuje především na rustikální českou kuchyni. Zdroj: Se souhlasem Petra Hajného
Telecí játra na černé čočce s cibulovým zelím. Zdroj: Se souhlasem Petra Hajného

3 z 10