Domů - Magazín - Rozhovory a reportáže - Špičkový šéfkuchař Marek Raditsch miluje vnitřnosti a nám prozradil recept na vepřová líčka po kantonsku s omáčkou pěti vůní

Zpět na článek

Špičkový šéfkuchař Marek Raditsch miluje vnitřnosti a nám prozradil recept na vepřová líčka po kantonsku s omáčkou pěti vůní

Marek Raditsch nám dal recept na líčka po kantonsku s omáčkou pěti vůní. Zdroj: Se souhlasem Marka Raditsche
Líčka po Kantonsku s wasabi bramborovou kaší a jarní cibulkou. Zdroj: Se souhlasem Marka Raditsche
V práci řídí desítky kuchařů. Zdroj: Se souhlasem Marka Raditsche
Restaurace Kampa Park patří k vyhlášeným pražským podnikům. Zdroj: Se souhlasem Marka Raditsche
V roce 2019 získal 2. místo v soutěži o nejlepšího kuchaře. Zdroj: Se souhlasem Marka Raditsche
Se svou rodinou rád vyráží na cesty a zkoumá místní chutě. Zdroj: Se souhlasem Marka Raditsche
Restaurace Kampa Park zaujme i designem. Zdroj: Se souhlasem Marka Raditsche
Nechtěli byste hned ochutnat? Zdroj: Se souhlasem Marka Raditsche
Jídla hrají všema barvami. Zdroj: Se souhlasem Marka Raditsche

1 z 9