Domů - Magazín - Rozhovory a reportáže - Jíst společně je pro nás důležité, říká vietnamský kuchař Khanh Ta, který nově učí zájemce vařit v online kurzech

Zpět na článek

Jíst společně je pro nás důležité, říká vietnamský kuchař Khanh Ta, který nově učí zájemce vařit v online kurzech

Khanh Ta vás seznámí se základy vietnamské kuchyně. Zdroj: toprecepty.cz
Vietnamská kuchyně působí na talíři velmi pestře. Zdroj: Toprecepty.cz
Bez rýže se vietnamská kuchyně neobejde. Zdroj: Toprecepty.cz
Pikantní krevetová polévka. Zdroj: Toprecepty.cz
Kimchi je nakládaná pikantní zelenina. Zdroj: Toprecepty.cz
Žebírka jsou naložená ve sladkokyselé omáčce. Zdroj: Toprecepty.cz
Vietnamsku kuchyně může být velmi pikantní. Zdroj: Toprecepty.cz
Závitky, to je asijská klasika. Zdroj: Toprecepty.cz
Příprava jarních závitků vyžaduje grif. Zdroj: Toprecepty.cz
Pestré suroviny jsou základ. Zdroj: Toprecepty.cz
Zelenina na tisíce způsobů, to jsou asijské chutě. Zdroj: Toprecepty.cz
Khanh Ta v Praze spolu se svým bratrem provozuje už tři restaurace. Zdroj: Toprecepty.cz
Bez rýže se vietnamská kuchyně neobejde. Zdroj: Toprecepty.cz

3 z 12