Domů - Magazín - Cestování - Češi v zahraničí: V řecké taverně si dejte jehněčí, olivový olej kupujte jen ve skle a pozor na směsi tzatziki, radí Kateřina Panou

Zpět na článek

Češi v zahraničí: V řecké taverně si dejte jehněčí, olivový olej kupujte jen ve skle a pozor na směsi tzatziki, radí Kateřina Panou

Češi v zahraničí: V řecké taverně si dejte jehněčí, olivový olej kupujte jen ve skle a pozor na směsi tzatziki, radí Kateřina Panou Zdroj: se souhlasem Kateřiny Panou
Řecká večeře ve stylové taverně u moře. Nesmí chybět stáčené víno, tzatziky a salát. Taverna Flisvos, Parga. Zdroj: se souhlasem Kateřiny Panou
Směsi koření koupíte za 2 eura. Foto z obchodu Dallas, Parga. Zdroj: se souhlasem Kateřiny Panou
Směs koření na jehněčí. Zdroj: se souhlasem Kateřiny Panou
Směs koření na tzatziky. Tu ovšem nekupujte. Je to jen past na turisty. Zdroj: se souhlasem Kateřiny Panou
Klasické rybí konzervy, ale vynikající chutě a kvality. Navíc stará rodinná značka. Zdroj: se souhlasem Kateřiny Panou
Med z klášterů je nejvyhledávanějším medem v Řecku vůbec a cena tomu odpovídá. Na fotce klášterní med Ikones Konstantinos, Parga. Zdroj: se souhlasem Kateřiny Panou
Pokud narazíte na med z klášterů, neváhejte a kupujte. Zdroj: se souhlasem Kateřiny Panou
Papas Athanasios a papas Georgios z kláštera Gieromery při stáčení medu. Zdroj: se souhlasem kláštera Gieromery
Vynikající řecký med. Zdroj: se souhlasem Kateřiny Panou
Klasické řecké jehněčí zapečené v těstě. Taverna Flisvos, Parga. Zdroj: se souhlasem Kateřiny Panou
Plněná sépie pro milovníky mořských plodů je specialita Flisvosu a nadchne nejednoho milovníka řecké kuchyně. Zdroj: se souhlasem Kateřiny Panou
Klasický med z místní produkce. Je v něm znát chuť bylin z okolních strání a řecké slunce. Zdroj: se souhlasem Kateřiny Panou
Baklava z loanniny. Nedejte se zmýlit balením, jde o starou rodinnou firmu, která dezert před vašimi zraky na ioanninském ostrově jezera Pamvotida vyrábí podle prastaré receptury. Georgios Ntouskos, Parga. Zdroj: se souhlasem Kateřiny Panou
Menu a ceny v řecké taverně. Zdroj: se souhlasem Kateřiny Panou
Menu a ceny v řecké taverně. Zdroj: se souhlasem Kateřiny Panou
Menu a ceny v restauraci v Řecku Zdroj: se souhlasem Kateřiny Panou
Řecká káva. Taverna Flisvos, Parga. Zdroj: se souhlasem Kateřiny Panou
Směsi koření koupíte za 2 eura. Foto z obchodu Dallas, Parga.

3 z 18