Domů - Magazín - V kuchyni s VIP - Josef Maršálek nabídl recept na lahodné věnečky: Buďte opatrní při vážení a krém připravujte při správné teplotě, radí cukrář

Zpět na článek

Josef Maršálek nabídl recept na lahodné věnečky: Buďte opatrní při vážení a krém připravujte při správné teplotě, radí cukrář

Žloutkové věnečky v podání Josefa Maršálka vypadá skvostně. Zdroj: Se svolením České televize, koláž Toprecepty
Při výrobě věnečků opět panovala dobrá nálada. Zdroj: se svolením České televize
Věnečky je důležité dobře namočit v polevě. Zdroj: se svolením České televize
Tereza ukazovala Josefovi, na co všechno by se daly věnečky použít. Zdroj: se svolením České televize
Krásné žloutkové věnečky úplně lákají všechny milovníky sladkého. Zdroj: se svolením České televize
Příprava hmoty nabízí jedno úskalí. Zdroj: se svolením České televize
Hmota musí mít správnou konzistenci, aby se věnečky povedly. Zdroj: se svolením České televize
Josef divákům i Tereze opět prozradil několik fíglů. Zdroj: se svolením České televize
Hmota na věnečky se musí nanášet z dostatečné výšky. Zdroj: se svolením České televize
Věnečky musí mít kolem sebe dost prostoru, protože při pečení nabydou. Zdroj: se svolením České televize
Josef Tereze ukázal, jak správně věnečky namáčet v polevě. Zdroj: se svolením České televize
Věnečky je důležité dobře namočit v polevě.

3 z 11