Domů - Magazín - Testování - V Praze si můžete sami natočit „zmrzku“. Nás vyšel plný kelímek zhruba na dvě stovky a takhle to probíhalo

Zpět na článek

V Praze si můžete sami natočit „zmrzku“. Nás vyšel plný kelímek zhruba na dvě stovky a takhle to probíhalo

V Praze si můžete sami natočit „zmrzku“. Nás vyšel plný kelímek zhruba na dvě stovky a takhle to probíhalo Zdroj: Zdroj. Šárka Adámková, Toprecepty
Zmrzlinu si sami natočítte. Zdroj: Hana Malénková, Toprecepty
Celý postup uvidíte na obrázcích. Zdroj: Hana Malénková, Toprecepty
Puro gelato má novou pobočku. Zdroj: Hana Malénková, Toprecepty
Točení zmrzliny bude bavit hlavně děti. Zdroj: Hana Malénková, Toprecepty
Puro gelato nabízí nově točenou zmrzlinu. Zdroj: Hana Malénková, Toprecepty
Můžete si nakombinovat různé příchutě. Zdroj: Hana Malénková, Toprecepty
Zmrzlinu vám na konci zváží. Zdroj: Hana Malénková, Toprecepty
Zmrzlinu vám na konci zváží. Zdroj: Hana Malénková, Toprecepty
Vše můžete dozdobit posypky. Zdroj: Hana Malénková, Toprecepty
Posypky jsou od firmy Big boy Zdroj: Hana Malénková, Toprecepty
V nabídce je několik příchutí. Zdroj: Hana Malénková, Toprecepty
Vybírat můžete z mnoha druhů posypek. Zdroj: Hana Malénková, Toprecepty
Vynikající je hlavně mrazem sušené ovoce. Zdroj: Hana Malénková, Toprecepty
Kalíšek si nakonec můžete dozdobit oplatkou. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Kalíšek si nakonec můžete dozdobit oplatkou. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Posypky v Puro gelato Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Posypky v Puro gelato Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Posypky jsou od společnosti Big boy Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Zmrzlinu si můžete dozdobit i ovocem. Zdroj: Šárka Adámková, Toprecepty
Puro gelato má novou pobočku.

4 z 20